Advies aan huis

De adviseurs van Kwakernaat Beddenspecialist gaan speciaal voor jou en route: ze brengen gratis en geheel vrijblijvend een bezoek aan klanten die advies op maat willen. Onze adviseur plant vooraf een thuisafspraak met je in en wij stellen een aantal vragen waarmee we jouw wensen achterhalen. Zodat we weten welk passend artikel (matras/textiel) we mee kunnen nemen. 

Plan jouw gratis huisbezoek!

Heb je interesse in een afspraak aan huis? Neem contact met ons op en plan jouw gratis adviesafspraak in! Binnen enkele dagen komen onze adviseurs bij je langs voor een advies aan huis. Veilig en bovenal héél gemakkelijk! 

Afspraak maken

Kwakernaat Bedden

Contactgegevens

Boulevard 118-D  
4701 EZ Roosendaal  
T: +31 (0)165 - 56 44 02  
E: info@kwakernaatbedden.nl  

Kwakernaat Bedden

Openingstijden

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Wij nemen alle tijd voor je en helpen je graag met een persoonlijk en deskundig advies!

Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! 

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij reageren dan zo snel mogelijk op jouw vraag. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, e-mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 17:00 (s'avonds op afspraak tot 21.00uur)
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag Gesloten

Op Hemelvaartsdag is de winkel gesloten.