Kwakernaat Bedden Roosendaal

Advies bij nekklachten

Heb je last van nekpijn? Of je hier nu eenmalig last van hebt, of als je chronisch kampt met nekklachten: het heeft veel invloed op je dagelijks leven. Zo kun je hier hinder van ondervinden tijdens het sporten en bewegen, het autorijden, je werk of tijdens de dagelijkse klussen in en rond het huis. Veel van deze nekklachten kunnen voorkomen worden met een goed en degelijk matras en hoofd- of nekkussen. Bij beddenspeciaalzaak Kwakernaat Bedden kunnen we je hier goed in adviseren!

 

Nekpijn en nekklachten verminderen

Bijna 70% van de mensen heeft in zijn of haar leven last van nekklachten of een pijnlijke nek. Nekklachten kunnen worden veroorzaakt door overbelasting, een verkeerde of abrupte beweging of een aandoening. Veelvoorkomende oorzaken zijn KANS (voorheen ook wel RSI genoemd), artrose of een nekhernia. Pijn aan je nek kan acuut optreden en kan ook net zo gemakkelijk weer verdwijnen. Je kunt ook chronisch last houden van nekpijn en nekklachten. Gelukkig kun je zelf de nekpijn en nekklachten verminderen, bijvoorbeeld met een goed matras en kussen.

Het beste kussen bij nekklachten

Je kunt zelf je nekklachten verminderen of laten verdwijnen. Hoe? Kies voor het juiste nekkussen of hoofdkussen voor nekklachten. Het juiste kussen is hierbij heel persoonlijk: wat voor jou werkt, werkt voor een ander niet. Het allerbeste kussen is een kussen dat speciaal is afgestemd op jouw nekklachten en slaapwensen! Bij Kwakernaat Bedden kunnen wij jou het ideale hoofdkussen of nekkussen adviseren. Dit kan een kussen zijn van traagschuim, een kussen met een voorgevormde nekrol of eentje met een uitsparing voor het hoofd.

Persoonlijk en deskundig slaapadvies

Kwakernaat Bedden is de slaapkamerspecialist van Roosendaal en omstreken. In ons assortiment vindt je onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, Cinderella, MLine, Silvana Support en Ultima. Maar dat niet alleen: wij voorzien onze klanten van een slaapadvies op maat. Heb je nekklachten, dan kunnen wij je een persoonlijk en deskundig slaapadvies geven. Hierbij kunnen wij jou bijvoorbeeld adviseren een ander hoofdkussen of nekkussen te gebruiken, of te gaan voor een ander matras. Wij kunnen zelfs producten voor jou op maat maken.

Bezoek onze showroom

Heb je last van nekklachten of nekpijn en ben je benieuwd wat een goed matras of nek- of hoofdkussen voor jou kan betekenen? Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden! Maak een afspraak in onze winkel en onze adviseurs voorzien je graag van een advies op maat. In onze showroom kun je een verscheidenheid aan bedden, matrassen en kussens uitproberen, en een selectie vindt je ook op onze website. Graag tot ziens!
 

meten is weten

Meet jouw lichaam
met de nieuwste scantechnologie

Omdat ieder mens anders is, en er ook verschillende wensen zijn, is het matras van Vitario volledig in te stellen naar elke lichaamsbouw. Een matras dat voor jou persoonlijk gemaakt is om de juiste ondersteuning te verkrijgen en daarmee het beste slaapcomfort. Een matras van Vitario onderscheidt zich, doordat het exact op jouw lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Het matras blijft veranderbaar, en dat op ieder moment. Dit is van belang als de lichaamseigenschappen veranderen. Denk hierbij aan gewichtsveranderingen, het gebruik van de spieren of een zwangerschap.

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.