Advies bij nekklachten

Heeft u last van nekpijn? Of u hier nu eenmalig last van heeft, of als u chronisch kampt met nekklachten: het heeft veel invloed op uw dagelijks leven. Zo kunt u hier hinder van ondervinden tijdens het sporten en bewegen, het autorijden, uw werk of tijdens de dagelijkse klussen in en rond het huis. Veel van deze nekklachten kunt u voorkomen met een goed en degelijk matras en hoofd- of nekkussen. Bij beddenspeciaalzaak Kwakernaat Bedden kunnen we u hier goed in adviseren!


Nekpijn en nekklachten verminderen

Bijna 70% van de mensen heeft in zijn of haar leven last van nekklachten of een pijnlijke nek. Nekklachten kunnen worden veroorzaakt door overbelasting, een verkeerde of abrupte beweging of een aandoening. Veelvoorkomende oorzaken zijn KANS (voorheen ook wel RSI genoemd), artrose of een nekhernia. Pijn aan uw nek kan acuut optreden en kan ook net zo gemakkelijk weer verdwijnen. U kunt ook chronisch last houden van uw nekpijn en nekklachten. Gelukkig kunt u zelf de nekpijn en nekklachten verminderen, bijvoorbeeld met een goed matras en kussen.

Het beste kussen bij nekklachten

U kunt zelf uw nekklachten verminderen of laten verdwijnen. Hoe? Kies voor het juiste nekkussen of hoofdkussen voor uw nekklachten. Het juiste kussen is hierbij heel persoonlijk: wat voor u werkt, werkt voor een ander niet. Het allerbeste kussen is een kussen dat speciaal is afgestemd op uw nekklachten en uw slaapwensen! Bij Kwakernaat Bedden kunnen wij u het ideale hoofdkussen of nekkussen adviseren. Dit kan een kussen zijn van traagschuim, een kussen met een voorgevormde nekrol of eentje met een uitsparing voor uw hoofd.

Persoonlijk en deskundig slaapadvies

Kwakernaat Bedden is de slaapkamerspecialist van Roosendaal en omstreken. In ons assortiment vindt u onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, Cinderella, MLine, Silvana Support en Ultima. Maar dat niet alleen: wij voorzien onze klanten van een slaapadvies op maat. Heeft u nekklachten, dan kunnen wij u een persoonlijk en deskundig slaapadvies geven. Hierbij kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren een ander hoofdkussen of nekkussen te gebruiken, of te gaan voor een ander matras. Wij kunnen zelfs producten voor u op maat maken.

Bezoek onze showroom

Heeft u last van nekklachten of nekpijn en bent u benieuwd wat een goed matras of nek- of hoofdkussen voor u kan betekenen? Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden! Maak een afspraak in onze winkel en onze adviseurs voorzien u graag van een advies op maat. In onze showroom kunt u een verscheidenheid aan bedden, matrassen en kussens uitproberen, en een selectie vindt u ook op onze website. Graag tot ziens!