Advies bij rugklachten

Kampt u met rugklachten? Dit kan leiden tot vervelende rugpijn of lage rugpijn. Zo kunt u hier in uw dagelijks leven veel last van hebben, bijvoorbeeld tijdens het zitten, bukken, rekken of zelfs liggen. U heeft hier niet alleen last van tijdens het sporten en bewegen, maar ook tijdens uw werk of bij uw dagelijkse klussen in huis. Rugpijn kan heel verschillende oorzaken hebben, maar in veel gevallen kunt u de pijn verlichten of laten verdwijnen met een goed matras en kussen. Bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden kunnen wij u heel goed adviseren bij uw rugklachten.


Rugpijn en lage rugpijn verminderen

De rug is een zwakke plek in het menselijk lichaam. Niet gek, want onze rug moet ongeveer tweederde van ons lichaamsgewicht dragen. Dat de rug een zwakke plek is, blijkt wel uit het feit dat 80% van de volwassenen wel eens te maken krijgt met rugpijn of lage rugpijn. Rugpijn kan ontstaan door overbelasting, een verkeerde beweging of een aandoening als hernia. Soms is er helemaal geen duidelijke oorzaak aan te wijzen. Rugpijn kan acuut optreden en kan ook net zo gemakkelijk weer verdwijnen, maar u kunt ook chronisch te maken hebben met rugklachten en rugpijn.

Het beste matras bij rugpijn en rugklachten

Wilt u uw pijnklachten verminderen of helemaal tegengaan? Kies dan voor het beste matras bij rugpijn of lage rugpijn! Dit beste matras is niet een standaard matras dat voor iedereen met rugklachten helpt: het beste matras is een matras dat is afgestemd op uw rugklachten én uw slaapwensen. Slaapt u bijvoorbeeld graag of uw buik of ligt u liever op uw zij? En wat voor hoofdkussen kiest u om te slapen? Deze zaken hebben allemaal invloed op het matras dat u kunt gebruiken.

Slaapadvies van beddenspeciaalzaak

Kwakernaat Bedden in Roosendaal is gespecialiseerd in alles wat met slapen te maken heeft. Bij ons vindt u onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, Cinderella, MLine, Silvana Support en Ultima. Naast een mooie collectie kunt u bij ons terecht voor slaapadvies op maat. Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring en weten precies aan welk bed of matras u behoefte heeft. Ook wanneer u kampt met pijnklachten als rugpijn of lage rugpijn. Geef uw klachten aan ons door en wij bekijken welk matras het beste bij u zal passen. Hierbij kunnen we zelfs een matras op maat maken!

Kom langs bij Kwakernaat Bedden

Heeft u last van rugklachten of rugpijn en zoekt u een matras dat u hierbij kan helpen? Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden! Maak nu een afspraak met onze adviseurs en zij kunnen u voorzien van een advies op maat. In onze showroom kunt u bovendien onze matrassen en bedden bekijken én uitproberen. Een selectie van deze producten vindt u ook op onze website. Graag tot ziens!