Advies bij rugklachten

Kamp je met rugklachten? Dit kan leiden tot vervelende rugpijn of lage rugpijn. Zo kun je hier in het dagelijks leven veel last van hebben, bijvoorbeeld tijdens het zitten, bukken, rekken of zelfs liggen. Je hebt hier niet alleen last van tijdens het sporten en bewegen, maar ook tijdens je werk of bij de dagelijkse klussen in huis. Rugpijn kan heel verschillende oorzaken hebben, maar in veel gevallen kun je de pijn verlichten of laten verdwijnen met een goed matras en kussen. Bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden kunnen wij je heel goed adviseren bij jouw rugklachten.

 

Rugpijn en lage rugpijn verminderen

De rug is een zwakke plek in het menselijk lichaam. Niet gek, want onze rug moet ongeveer tweederde van ons lichaamsgewicht dragen. Dat de rug een zwakke plek is, blijkt wel uit het feit dat 80% van de volwassenen wel eens te maken krijgt met rugpijn of lage rugpijn. Rugpijn kan ontstaan door overbelasting, een verkeerde beweging of een aandoening als hernia. Soms is er helemaal geen duidelijke oorzaak aan te wijzen. Rugpijn kan acuut optreden en kan ook net zo gemakkelijk weer verdwijnen, maar je kunt ook chronisch te maken hebben met rugklachten en rugpijn.

Het beste matras bij rugpijn en rugklachten

Wil je je pijnklachten verminderen of helemaal tegengaan? Kies dan voor het beste matras bij rugpijn of lage rugpijn! Dit beste matras is niet een standaard matras dat voor iedereen met rugklachten helpt: het beste matras is een matras dat is afgestemd op jouw rugklachten én jouw slaapwensen. Slaap je bijvoorbeeld graag of je buik of lig je liever op je zij? En wat voor hoofdkussen kies je om te slapen? Deze zaken hebben allemaal invloed op het matras dat je kunt gebruiken.

Slaapadvies van beddenspeciaalzaak

Kwakernaat Bedden in Roosendaal is gespecialiseerd in alles wat met slapen te maken heeft. Bij ons vindt je onder andere bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, Cinderella, MLine, Silvana Support en Ultima. Naast een mooie collectie kun je bij ons terecht voor slaapadvies op maat. Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring en weten precies aan welk bed of matras jij behoefte hebt. Ook wanneer je kampt met pijnklachten als rugpijn of lage rugpijn. Geef je klachten aan ons door en wij bekijken welk matras het beste bij je zal passen. Hierbij kunnen we zelfs een matras op maat maken!

Kom langs bij Kwakernaat Bedden

Heb je last van rugklachten of rugpijn en zoek je een matras dat jou hierbij kan helpen? Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden! Maak nu een afspraak met onze adviseurs en zij kunnen je voorzien van een advies op maat. In onze showroom kun je bovendien onze matrassen en bedden bekijken én uitproberen. Een selectie van deze producten vindt je ook op onze website. Graag tot ziens!

 

meten is weten

Meet jouw lichaam
met de nieuwste scantechnologie

Omdat ieder mens anders is, en er ook verschillende wensen zijn, is het matras van Vitario volledig in te stellen naar elke lichaamsbouw. Een matras dat voor jou persoonlijk gemaakt is om de juiste ondersteuning te verkrijgen en daarmee het beste slaapcomfort. Een matras van Vitario onderscheidt zich, doordat het exact op jouw lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Het matras blijft veranderbaar, en dat op ieder moment. Dit is van belang als de lichaamseigenschappen veranderen. Denk hierbij aan gewichtsveranderingen, het gebruik van de spieren of een zwangerschap.

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.