Auping bed

Ga voor vertrouwde kwaliteit en optimaal comfort met een Auping bed. Dit Nederlandse merk staat garant voor topkwaliteit bedden en vertaalt ruim 125 jaar aan ervaring naar slimme innovaties. De Auping bedden kenmerken zich door hun goede ventilatie, een optimale ondersteuning van het lichaam en de mogelijkheid om jouw bed op maat samen te stellen. Allemaal zaken die je nachtrust verbeteren en waardoor je beter uitgerust wakker wordt. Auping nights, Better days.

Vind het Auping bed dat bij u past

Bij slaapkamerspecialist Kwakernaat Bedden in Roosendaal adviseren we je graag bij de keuze van jouw nieuwe Auping bed. We hebben uitgebreide ervaring met dit merk en kunnen je alles vertellen over de verschillende modellen. Zo vindt je bij ons onder andere de Auping Essential, Original en de Auronde. Of wil je toch liever zelf je Auping bed samenstellen? Bij ons kan het allemaal. Een heerlijke nachtrust gegarandeerd!

Bekijk onderstaand onze collectie Auping bedden of kom langs in onze beddenzaak in Roosendaal. Het Kwakernaat team staat voor je klaar.

meten is weten

Meet jouw lichaam
met de nieuwste scantechnologie

Omdat ieder mens anders is, en er ook verschillende wensen zijn, is het matras van Vitario volledig in te stellen naar elke lichaamsbouw. Een matras dat voor jou persoonlijk gemaakt is om de juiste ondersteuning te verkrijgen en daarmee het beste slaapcomfort. Een matras van Vitario onderscheidt zich, doordat het exact op jouw lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Het matras blijft veranderbaar, en dat op ieder moment. Dit is van belang als de lichaamseigenschappen veranderen. Denk hierbij aan gewichtsveranderingen, het gebruik van de spieren of een zwangerschap.

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.