Bedbodems: dé basis voor een goede nachtrust

Een bedbodem, hoe onzichtbaar ook, is een belangrijk onderdeel van het bed. Om uw lichaam in de perfecte slaapstand te brengen moeten bedbodem en matras technisch op elkaar zijn afgestemd. Zo krijgt u de beste nachtrust en staat u ’s morgens heerlijk uitgerust op. 

Bij Kwakernaat Bedden vindt u alle soorten lattenbodems, spiraalbodems en boxsprings. Technisch hoogstaande systemen van een duurzame kwaliteit en in elke afmeting en uitvoering verkrijgbaar.
Spiraalbodems en boxsprings zijn zowel vrijstaand als in een ledikant te plaatsen, waardoor ze meer combinatievarianten hebben. En wilt u alleen het hoofdeind verstelbaar of liever alles? Handmatig of elektrisch? Snoerloos? Kortom, keuze genoeg!

Wat voor bodem past bij u?

In ons advies laten we ons leiden door wat u zelf mooi vindt. Bent u bijvoorbeeld gecharmeerd van de warme uitstraling van een boxspring, dan gaan we samen met u kijken naar de vele mogelijkheden in dit assortiment. Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt, dan kijken we vervolgens welke uitvoering precies past bij uw postuur en eventuele lichamelijke klachten. Uw matras stemmen we daar uiteraard op af voor het beste resultaat.

Kom gerust binnenlopen, wij maken graag tijd om u de beste opties te laten zien.

Heeft u nog een prima bed maar slaapt u toch niet helemaal lekker? Ook dan bent u bij ons van harte welkom voor een vrijblijvend advies.

Schouderklachten...

Pijn in de onderrug...

i-Bed vormt automatisch in elke slaaphouding.

van de lindeloof uit oud gastel

8,9
100%Beveelt Kwakernaat Bedden aan.
182 beoordelingen