Ultima bedbodems

Wilt u 's ochtends ook fris en uitgerust wakker worden? Dan is een bedbodem van Ultima een uitstekende keuze. Dit merk staat bekend om zijn innovatieve producten voor de slaapkamer en dat is met de bedbodems niet anders. Kwaliteitsproducten die uw slaapcomfort bevorderen.

Bekijk onderstaand meer informatie over de Ultima bedbodems collectie of kom langs in onze slaapkamer showroom in Roosendaal voor de complete Ultima collectie. 

DE LATTENBODEM DIE BIJ U PAST!

De basis voor de Silhouet lattenbodem is de dubbele gepatenteerde lat. De soepele bovenlat is aan de uiteinden verbonden met de stevige onderlat. Deze dubbele lat geeft bij elke lighouding de juiste ondersteuning over de gehele breedte van het bed. De unieke vorm van de lat voorkomt een gespannen lighouding en een wegroleffect dat vaak optreedt bij lattenbodems met gebogen latten.

De lattensets zijn door hoogwaardige kunststof veermechanieken verbonden met het frame. Bovendien kunnen de veermechanieken in hoogte worden versteld. Zo kunnen de lichaamscontouren vooraf worden ingesteld. Elk lichaamsprofiel kan op een optimale ondersteuning rekenen. De wervelkolom kan zijn natuurlijke houding aannemen waardoor een gezonde en ontspannen lighouding wordt gerealiseerd.

Uw contouren perfect ingesteld

Uw contouren perfect ingesteld

Schouderklachten...

In elke lighouding de juiste veerkracht

In elke lighouding de juiste veerkracht

Pijn in de onderrug...

Waar bent u naar op zoek?