Beddenwinkel in omgeving Antwerpen

Woont u in de omgeving van Antwerpen en zoekt u een goede beddenwinkel? Breng dan een bezoek aan de nabijgelegen plaats Roosendaal: hier vindt u beddenspeciaalzaak Kwakernaat Bedden. Onze ervaren adviseurs helpen u bij het samenstellen van uw droombed, waarbij we ook eventuele pijnklachten kunnen verminderen of wegnemen!

Beddenspecialist in omgeving Antwerpen

Kwakernaat Bedden in Roosendaal is de onbetwiste beddenwinkel in de omgeving van Antwerpen. Wij zijn een beddenspeciaalzaak: dit is niet te verwarren met een doorsnee beddenwinkel. Hoe u dit merkt? Bij ons vindt u naast een fraaie collectie met bedproducten ook heel veel meer. U kunt bij ons rekenen op persoonlijke service én een uitgebreid advies waarbij we oog hebben voor uw wensen en ideeën.

Topmerken als Auping, MLine en Cinderella

Noemt u enkele bekende beddenmerken of slaapmerken op, dan komt u al gauw uit op de merken Auping, MLine en Cinderella. Al deze merken hebben we bij Kwakernaat Bedden is het assortiment. En dat niet alleen: u vindt ook merken als Silvana Support en Ultima. In onze uitgebreide collectie vindt u altijd een product dat voldoet aan uw wensen. En hebben we een bepaald product niet in ons assortiment? Dan zullen we dit product voor u bestellen.

Slaapadvies van beddenspeciaalzaak

Kampt u met pijnklachten, bijvoorbeeld nekpijn of rugpijn? Hier kunt u dagelijks veel hinder van ondervinden, bijvoorbeeld tijdens het zitten, bukken, rekken of liggen. Maar wist u dat u veel van deze klachten kunt verminderen of verhelpen met een matras op maat? Om uw pijnklachten in beeld te brengen, werken we bij Kwakernaat Bedden met een handig scanapparaat. Deze brengt uw wervelkolom 2-dimensionaal in beeld, zodat wij gemakkelijk de probleemgebieden kunnen bepalen en hier vervolgens een matras op maat voor kunnen maken.

Bezoek onze beddenwinkel

Heeft u pijnklachten en bent u benieuwd wat een goed matras of nek- of hoofdkussen voor u kan betekenen? Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden! Maak een afspraak in onze winkel en onze adviseurs voorzien u graag van een advies op maat. In onze showroom kunt u een verscheidenheid aan bedden, matrassen en kussens uitproberen, en een selectie vindt u ook op onze website. Graag tot ziens!