Beddenwinkel in omgeving Brasschaat

Is uw huidige bed of matras aan vervanging toe, bijvoorbeeld omdat deze al oud en versleten is? Of omdat u niet meer lekker op het matras ligt en dit ten koste gaat van uw nachtrust? Een goed matras is het halve werk, daar zijn we bij Kwakernaat Bedden van overtuigd! Dus, woont u in de omgeving van Brasschaat, breng dan een bezoek aan onze beddenwinkel in Roosendaal. Onze adviseurs helpen u vervolgens naar het zoeken van uw droombed of droommatras!

Beddenspeciaalzaak omgeving Brasschaat

Kwakernaat Bedden in Roosendaal is dé beddenspeciaalzaak van de omgeving Brasschaat: we zijn gespecialiseerd in alles wat met slapen te maken heeft. Maar verwar ons niet met een standaard beddenwinkel: wij voorzien u namelijk van een uitgebreid advies en we hebben nóg meer oog voor uw wensen en behoeftes. Vervolgens adviseren wij u een bed of matras uit onze uitgebreide collectie.

Boxsprings, matrassen, bedtextiel, kussens en meer

Bij ons vindt u onder andere bedden & boxspringsmatrassenkussens & dekbedden en bedtextiel. Al deze slaapartikelen zijn van gerenommeerde merken als Auping, CinderellaMLine, Silvana Support en Ultima. Wij hebben een ruime collectie van deze producten, dus u vindt altijd een product naar uw wens. En hebben we het niet in ons assortiment, dan proberen we dit product alsnog voor u te bestellen!

Deskundig slaapadvies op maat

Naast een mooie collectie kunt u bij ons terecht voor een deskundig slaapadvies op maat. Onze servicegerichte adviseurs hebben jarenlange ervaring en weten precies aan welk bed of matras u behoefte heeft. Ook wanneer u kampt met pijnklachten als rugpijn, nekpijn of hernia. Om vast te stellen aan welk matras u exact behoefte heeft, werken we met een handig scanapparaat. Deze brengt uw wervelkolom 2-dimensionaal in beeld, zodat wij gemakkelijk de probleemgebieden kunnen bepalen en hier vervolgens een matras op maat voor kunnen maken. 

Kom langs bij beddenwinkel Kwakernaat Bedden

Toe aan een nieuw bed of een ander matras? Kom naar Kwakernaat Bedden! Maak een afspraak en onze adviseurs geven u graag meer informatie en voorzien u van een advies op maat. Bovendien kunt u in onze showroom een verscheidenheid aan matrassen en kussens uitproberen! Een selectie van deze matrassen en bedden vindt u bovendien op onze website.