Beddenwinkel in omgeving Essen

Zoekt u een nieuw bed, bijvoorbeeld omdat uw huidige bed versleten is en nodig vervangen moet worden? Of slaapt u niet meer lekker op uw bed en krijgt u last van pijnklachten? Dan is het de hoogste tijd voor een nieuw matras! Komt u uit de omgeving van Essen, dan brengt u heel gemakkelijk een bezoek aan de nabijgelegen Nederlandse plaats Roosendaal. Hier vindt u beddenwinkel Kwakernaat Bedden. 

Beddenspecialist omgeving Essen

De Roosendaalse winkel Kwakernaat Bedden is gespecialiseerd in alles wat met slapen te maken heeft. Wij zijn dé onbetwiste beddenspeciaalzaak in de omgeving van Essen. Onze adviseurs geven nét wat uitgebreider advies en hebben nét wat meer oog voor uw wensen. U merkt dat aan onze fraaie collecties met kwaliteitsproducten waar wij vierkant achterstaan, een deskundig advies op maat en onze onberispelijke, persoonlijke service.

Boxsprings, matrassen, bedtextiel, kussens en meer

bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel: deze producten zijn van o.a. bekende A-merken als Auping, Cinderella, MLine, Silvana Support en Ultima. Wij hebben een ruime collectie van deze producten, dus u vindt altijd een product naar uw wens. En hebben we het niet in ons assortiment, dan proberen we dit product alsnog voor u te bestellen!

In onze beddenwinkel vindt u bedden & boxspringsmatrassenkussens & dekbedden en bedtextiel; deze producten zijn van o.a. ekende A-merken als Auping, CinderellaMLine, Silvana Support en Ultima. Wij hebben een ruime collectie van deze producten, dus u vindt altijd een product naar uw wens. En hebben we het niet in ons assortiment, dan proberen we dit product alsnog voor u te bestellen!

Deskundig slaapadvies op maat

Naast een mooie collectie bedden & boxsprings, matrassen, kussens & dekbedden en bedtextiel, kunt u bij ons terecht voor slaapadvies op maat. Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring en weten bij pijnklachten exact aan welk matras u behoefte hebt. Om dit te staven aan de wetenschap, maken we gebruik van de nieuwste scantechnologie. Een handig apparaat brengt uw wervelkolom 2-dimensionaal in kaart. Zo kunnen we in één oogopslag zien waar uw probleemgebieden zitten, zodat we een kussen of matras kunnen adviseren die u helpen bij het verminderen of verhelpen van uw pijnklachten!

Kom langs bij beddenwinkel Kwakernaat Bedden

Zoekt u een nieuw matras of kampt u met pijnklachten die u wilt verminderen? Kom naar Kwakernaat Bedden! Maak een afspraak en onze adviseurs geven u graag meer informatie en voorzien u van een advies op maat. Bovendien kunt u in onze showroom een verscheidenheid aan matrassen en kussens uitproberen! Een selectie van deze matrassen en bedden vindt u bovendien op onze website