Bedtextiel Formesse

De naam Formesse staat voor zeer hoogwaardige hoeslakens en matrasbeschermers van betrouwbare kwaliteit met een lange levensduur en blijvend mooie kleuren zonder te pillen. De hoogwaardige hoeslakens hebben een optimale combinatie van rekbaarheid en veerkracht, hierdoor is de hoes eenvoudig om het matras aan te brengen, met een gladde pasvorm zonder plooien. 

Alleen het beste is goed genoeg. De Bella Donna Jersey is absoluut de koningin onder de hoeslakens. De basis is een eersteklas verwerkt en veredeld tweevoudig getwijnd garen van langvezelige katoen. Daarmee worden zeer goede pillingwaarden en een lange levensduur gerealiseerd. Dankzij de verfijnde breiwijze en het gebruik van aloë vera en zijdeproteïnen voelt de Bella Donna Jersey heerlijk aan en heeft het een subtiele glans. Het doek zelf overtuigt door een zeer ondoorzichtige, voelbaar zware kwaliteit. De extra rijke uitvoering en het gebruik van elastaan in dubbele coating geven de Bella Donna Jersey zijn unieke veerkracht en elasticiteit. Kortom de Bella Donna Jersey is een hoeslaken van topkwaliteit!

Bekijk onderstaand meer informatie over de Formesse bedtextiel collectie of kom langs in onze slaapkamer showroom in Roosendaal voor onze complete Formesse collectie. 

Producten