Dekbedden Roosendaal

Heb je het ’s nachts vaak koud? Of wordt je juist badend in het zweet wakker? Dan is het hoogste tijd voor je om een nieuw dekbed aan te schaffen! Bij Kwakernaat Bedden in Roosendaal bieden we jou een uitgebreide collectie dekbedden en zijn we je graag van dienst met een slaapadvies op maat. Jouw slaapcomfort is onze zorg!

Een heerlijke nachtrust met het juiste dekbed

Als beddenspecialist kan een ruime selectie aan dekbedden natuurlijk niet bij ons ontbreken. Daarom bieden we jou de keuze uit dekbedden van het topmerk Brinkhaus. Dit merk staat bekend om zijn dekbedden van hoogstaande kwaliteit en heeft al ruim 150 jaar ervaring. Brinkhaus biedt onder andere dekbedden van prachtige wol soorten, een luxe dons collectie en speciale dekbedden voor mensen met een allergie.

Bij Kwakernaat Bedden kun je dan ook terecht voor lekker dikke dekbedden voor de koude nachten, luchtige dekbedden voor de zomer en natuurlijk 4-seizoenen dekbedden die je zelf eenvoudig kunt aanpassen. Laat je adviseren welk dekbed bij je past en ervaar het effect van een aangename slaaptemperatuur op jouw nachtrust.

Kom langs in onze showroom in Roosendaal en bekijk onze volledige collectie dekbedden.