Hoofdkussen nekpijn

Heeft u last van nekpijn, bijvoorbeeld doordat u uw nekspieren heeft verrekt, uw spieren teveel heeft belast of omdat u een nekaandoening heeft? Deze nekpijn en nekklachten kunnen zorgen voor veel hinder, bijvoorbeeld tijdens het sporten en bewegen, autorijden, uw werk of huishoudelijke klussen en taken. Vaak kunt u deze nekklachten verminderen door een goed hoofdkussen te kiezen. Bij beddenspeciaalzaak Kwakernaat Bedden kunnen we u adviseren in het juiste hoofdkussen!


Nekpijn en nekklachten

Bijna driekwart van de volwassenen krijgt eens in zijn of haar leven te maken met nekklachten of een pijnlijke nek. Deze klachten kunnen veroorzaakt worden door overbelasting, een verkeerde beweging of door een aandoening of ziekte. Veelvoorkomende oorzaken zijn KANS (voorheen ook wel RSI genoemd), slijtage van de nekwervels (artrose) en een nekhernia. De pijn kan uit het niets optreden en kan naar verloop van tijd ook weer weggaan. U kunt echter ook chronisch last houden van nekpijn en nekklachten.

Tips om nekpijn te voorkomen

Wilt u pijn aan uw nek voorkomen? Er zijn enkele dingen die u kunt ondernemen om pijnklachten te verminderen of te laten verdwijnen. Zo kunt u diverse ontspanningsoefeningen doen om een stijve of gespannen nek te voorkomen. Ook kunt u stress vermijden: stress en spanningen zijn funest voor nekpijn. Ook is nachtrust heel belangrijk: slaapt u goed, dan gaan uw pijnklachten ook eerder over. Een goed en prettig hoofdkussen is in die gevallen heel belangrijk: deze bepaalt of u goed slaapt en zonder nekklachten wakker wordt.

Een goed hoofdkussen bij nekklachten

Bij beddenspeciaalzaak Kwakernaat Bedden in Roosendaal werken ervaren slaapkameradviseurs. Deze medewerkers helpen u met een slaapadvies op maat. Dankzij een jarenlange ervaring weten zij als geen ander aan welk hoofdkussen u behoefte heeft. Geef uw klachten aan ons door en wij bekijken welk kussen het beste bij u past. Hierbij maken we gebruik van professionele meetapparatuur en kunnen we zelfs een kussen op maat maken.

Kom langs bij Kwakernaat Bedden

Heeft u regelmatig last van nekpijn en bent u benieuwd wat een goed hoofdkussen voor uw pijnklachten kan betekenen? Kom langs bij beddenspecialist Kwakernaat Bedden! Onze adviseurs geven u graag meer informatie en voorzien u van een advies op maat. Bovendien kunt u in onze showroom zelfs een verscheidenheid aan kussens en matrassen bekijken én uitproberen. Benieuwd? Bekijk alvast een selectie van onze collectie op de website!