Matras bij heupklachten

Heb je last van heupklachten? Dat is erg vervelend, want je kunt hier in je dagelijks leven behoorlijk last van hebben. Zo kun je pijn ervaren wanneer je loopt, ligt of zit. Het is mogelijk dat jouw heupklachten voortkomen uit een onjuist of versleten matras. Bij beddenspeciaalzaak Kwakernaat Bedden in Roosendaal kunnen wij jouw pijnklachten in kaart brengen, waarbij we vervolgens een slaapadvies op maat geven. 

 

Tips om heupklachten te vermijden

Heupklachten wordt in veel gevallen veroorzaakt door aandoeningen aan het heupgewricht of de omliggende weefsels. Bovendien kan een verkeerde loophouding of slaaphouding ook een pijnlijke heup veroorzaken. Er zijn enkele zaken die je zelf in acht kunt nemen om de pijn te verlichten: zo is het verstandig om rechtop te staan en rechtop te zitten. Ook kunnen goede schoenen met een degelijke zool of voetbed baten, net als een aangepast matras.

Deskundig advies op maat

Kwakernaat Bedden in Roosendaal is gespecialiseerd in alles wat met slapen te maken heeft. Bij ons vindt je onder andere bedden & boxspringsmatrassenkussens & dekbedden en bedtextiel van topmerken als Auping, CinderellaMLine, Silvana Support en Ultima. Naast een mooie collectie kun je bij ons terecht voor slaapadvies op maat. Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring en weten precies aan welk matras jij behoefte heeft. Ook wanneer je kampt met pijnklachten als heuppijn, nekpijn of rugpijn.

Matras bij heupklachten

Geef jouw klachten aan ons door en wij bekijken welk matras het beste bij je zal passen. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste scantechnologieën. Een handig apparaat brengt jouw wervelkolom 2-dimensionaal in kaart. Zo zien we meteen waar probleemgebieden zitten, waardoor de pijn in je heup wordt veroorzaakt. Vervolgens kunnen we een matras op maat maken, zodat deze specifiek op jouw lichaam aansluit. Je zult merken: de heupklachten nemen aanzienlijk af en zullen mogelijk zelfs verdwenen zijn!

Neem vrijblijvend contact op

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Maak nu een afspraak en onze adviseurs informeren je graag en helpen je bij het kiezen van het juiste bed. Een bed waar je volledig tot rust komt en waarin de pijnklachten verdwijnen of afnemen. In onze showroom kun je een verscheidenheid aan bedden, matrassen en kussens uitproberen. Bovendien kun je op onze website een selectie van onze slaapcollectie vinden.

meten is weten

Meet jouw lichaam
met de nieuwste scantechnologie

Omdat ieder mens anders is, en er ook verschillende wensen zijn, is het matras van Vitario volledig in te stellen naar elke lichaamsbouw. Een matras dat voor jou persoonlijk gemaakt is om de juiste ondersteuning te verkrijgen en daarmee het beste slaapcomfort. Een matras van Vitario onderscheidt zich, doordat het exact op jouw lichaam wordt ingesteld, maar daarna ook op elk gewenst moment kan worden aangepast. Het matras blijft veranderbaar, en dat op ieder moment. Dit is van belang als de lichaamseigenschappen veranderen. Denk hierbij aan gewichtsveranderingen, het gebruik van de spieren of een zwangerschap.

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.