Matrassen Tempur

Ieder mens is uniek. We verschillen allemaal in lichaamsvorm, gewicht en smaak. Daarnaast slapen we allemaal verschillend. Het investeren van tijd in het vinden van een matras dat u, iedere nacht weer, de beste nachtrust biedt en dat u niet wilt verlaten, is het zeker waard. Het merk Tempur® biedt u een heerlijk slaapcomfort van topkwaliteit. Wij van Kwakernaat bedden, adviseren en helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Bij Kwakernaat Bedden in Roosendaal kunt u terecht voor de matrassen van het merk Tempur®.

Tempur® is al jarenlang een zeer bekend merk met zijn unieke eigenschappen.Veel van wat zorgt voor een goede nachtrust bevindt zich aan de binnenkant van de matras. Het unieke TEMPUR® materiaal past zich perfect aan uw lichaam aan, werkt drukverlagend en absorbeert beweging. Hierdoor zult u gedurende de nacht minder draaien, woelen of gestoord worden door de bewegingen van uw partner.

Elk matras doorloopt een intensieve testperiode van vele uren. Daardoor kunt u er zeker van zijn dat elk TEMPUR® matras u jarenlang een geweldige nachtrust biedt.

TEMPUR® materiaal is in 1970 ontwikkeld door de NASA om de astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Het unieke materiaal verdeelt de druk en het gewicht gelijkmatig, waardoor u zich helemaal gewichtloos voelt. Vandaag de dag is het TEMPUR® materiaal nog steeds de basis voor al onze matrassen. Onze matrassen zijn nog steeds de enige matrassen die erkend worden door de NASA en gecertificeerd zijn door de Space Foundation.

Het TEMPUR® matrassenassortiment bestaat uit drie soorten matrassen, elk met een uniek gevoel. U kiest tussen een zachter gevoel, een steviger gevoel en een medium gevoel. Voor uitgebreide informatie en advies staan wij graag voor u klaar. Samen vinden wij de matras die perfect bij u past.

Producten

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag t/m Donderdag 10.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 uur - 20.00 uur
Zaterdag 10.00 uur - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Liever SLAAPADVIES AAN HUIS, wij komen graag bij u langs.

24 december open van 10.00-16.00 uur 

1e en 2e kerstdag gesloten

31 december open van 10.00-16.00 uur

1 januari gesloten

 

Tempur winterdeal

van de lindeloof uit oud gastel

8,9
100%Beveelt Kwakernaat Bedden aan.
182 beoordelingen