Boxspringdesign

boxsprings

Boxspringdesign is een oer Hollands merk gespecialiseerd in boxspring bedden.

Omdat alles bij 'Boxspringdesign' in eigen huis geproduceerd wordt en zij geen halffabricaten inkopen, is 'Boxspringdesign' zéér sterk in het maken van “custome made” boxspring bedden. Een hoofdbord, voetbord of boxspring met een afwijkende maat of modellering is dan ook geen enkel probleem. Boxspring Design koopt haar grondstoffen zoveel mogelijk in in Nederland en gebruikt enkel A-kwaliteit grondstoffen. Ook is er een ruime collectie stoffen met keuze uit meer dan 500 kleuren.

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.