Candia

boxsprings en matrassen

Wanneer je verliefd bent op natuurlijke materialen is dit het merk wat bij je past.

De Griekse vakmeesters verstaan als geen ander het ambacht van matrassen en bedden maken met de mooiste materialen uit de natuur.

Met oog voor detail maken ze met de hand de meest prachtige matrassen en bedden zoals je dat wenst. Het is een voorrecht voor ons om met zo iets puurs te kunnen werken en wij laten het jou graag beleven.

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.