House in Style

dekbedovertrekken en plaids

Creëer een slaapkamer in stijl met de producten van House in Style. 

Wij hebben een stijlvolle collectie van producten van House in Style. De dekbedovertrekken en plaids van dit merk passen helemaal bij de laatste interieurtrends en zijn door de neutrale kleursetting goed te combineren. De dekbedovertrekken hebben een prachtige, natuurlijke look en de superzachte plaids zijn mooi te decoreren als sprei. 

Ontvang advies

Vanaf 3 maart ontvangen wij je graag weer!

Wat een fijn bericht: vanaf woensdag 3 maart mogen wij jou weer in onze winkel ontvangen! Wil jij een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Plan een afspraak en onze slaapadviseurs helpen jou graag met een persoonlijk en deskundig advies! Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis.

Heb je een bestelling geplaatst, dan kunnen wij deze bij jou bezorgen óf je haalt hem op bij onze winkel. Haal je je bestelling op, dan ontvang je een bericht vanuit ons wanneer je bestelling gereed is om af te halen.