Snurk

dekbedovertrekken

Snurk is een beddentextiel merk dat ook pyjama's verkoopt. Alle ontwerpen worden gemaakt in Amsterdam. Er word in de ontwerpen gebruik gemaakt van geloofwaarige prints op beddengoed en kleding. Deze worden gedrukt als fotopint. Alles word dan uiteindelijk geproduceerd in Portugal.

Snurk is ooit in 2012 ontstaan met een idee van Erik en Peggy, ze lieten overtrekken drukken van kartonnen dozen en hoeslakens maken van straatstenen (een goedendoelen actie voor de jongeren die op straat slapen en leven). In 2013 heeft Snurk de eerste Dream big kindercollectie uitgebracht, waarbij je als astronaut op je bed kon liggen. Op je hoofdkussen een helm en op je dekbedovertrek een pak. Hierna volgde ook pyjama's met opdruks die pastte bij de overtrekken. Snurk is kortom een orgineel beddengoed merk!

Advies van onze slaapadviseurs

Ontvang advies: Plan je persoonlijk slaapadvies in!

Wil je een nieuwe slaapcombinatie samenstellen of wil je slaapadvies op maat? Je bent van harte welkom in onze winkel! Je kunt zonder afspraak komen, maar je mag ook een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak hebben wij alle tijd voor je en helpen we jou met een persoonlijk en deskundig advies!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (0)165 - 56 44 02, mailadres info@kwakernaatbedden.nl of WhatsApp.