25 % korting op geselecteerde matrassen & hoofdkussens van M Line

Profiteer van de nieuwste actie: van maandag 24 januari t/m zondag 6 maart 2022 ontvang je maar liefst 25% korting op geselecteerde matrassen en hoofdkussens! Lees hier meer.

 

Ontdek het geheime wapen van TeamNL.

In Beijing gaan 29 Nederlandse atleten de strijd aan met sporters van over de hele wereld. Ze hebben in ieder geval één voordeel; het geheime wapen van TeamNL. Alle Nederlandse sporters slapen op M line. U kunt hetzelfde voordeel krijgen, als onze topatleten. Vanaf maandag 24 januari ontvangt u bij aanschaf van één van de geselecteerde matrasen en hoofdkussens van M Line 25% korting!

Korting op geselecteerde matrassen en hoofdkussens

Bij Kwakernaat Beddenspecialist verkopen we de kwalitatief hoogwaardige producten van beddenmerk M line, zoals matrassen, boxsprings, bedden, bedbodems en kussens. Wil je een slaapartikel van M line aanschaffen, profiteer dan van de nieuwste actie: van maandag 24 januari t/m zondag 6 maart 2022 ontvang je maar liefst 25% korting op geselecteerde matrassen en hoofdkussens.

 

Kom langs bij Kwakernaat Beddenspecialist

Wil je gebruikmaken van de actie van M line? Breng een bezoek aan onze winkel in Roosendaal! Onze adviseurs ontvangen je graag met een goed advies. Samen met jou gaan ze op zoek naar het perfecte M line matras en hoofdkussen