Black Friday bij Kwakernaat: Profiteer van deze actie van Tempur

Het is Black Friday bij Kwakernaat Beddenspecialist! Van 13 november tot en met 27 november kun je profiteren van een geweldige Black Friday deal op de TEMPUR Prima® matrassen. 
 

Tempur slaapartikelen bij Kwakernaat

Kwakernaat Beddenspecialist is dealer van Tempur-slaapartikelen. Tempur is een prachtig merk met hoofdkussens, matrassen, bedbodems en gestoffeerde ledikanten. De slaapartikelen van Tempur hebben drukverlagende eigenschappen waardoor jij gewichtloos kunt slapen. Ook kunnen de artikelen verlichting geven bij pijnlijke gewrichten of rug- en nekklachten. Een Tempur-matras vormt zich naar contouren van jouw lichaam en ondersteunt dit waar nodig, zowel thuis als onderweg.


Ontdek de Black Friday deal

Wanneer je tijdens de Black Friday periode kiest voor een tweepersoons TEMPUR Prima® matras, ontvang je maar liefst € 600,- voordeel. Ben je op zoek naar een eenpersoons TEMPUR Prima® matras? Dan profiteer je van € 300,- voordeel. 


Maar wees er snel bij, want deze aanbieding is slechts geldig van maandag 13 november tot en met 27 november. Mis deze kans niet om jezelf of jouw geliefden het geschenk van een perfecte nachtrust te geven. 


Plan een bezoek aan Kwakernaat Beddenspecialist

Ben je enthousiast geworden en wil je gebruikmaken van de Tempur Black Friday actie? Aarzel niet en kom langs in onze showroom! Onze adviseurs verwelkomen je graag en geven je passend advies over de slaapartikelen van Tempur!