Black Friday bij Kwakernaat Beddenspecialist: Profiteer van deze deal van Auping

Het is Black Friday bij Kwakernaat Beddenspecialist! Van 13 november tot en met 27 november kun je profiteren van een geweldige Black Friday deal op het gehele Auping assortiment.

Auping slaapartikelen bij Kwakernaat
Kwakernaat Bedden is select dealer van het Nederlandse topbeddenmerk Auping. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame bedden, matrassen en accessoires. Ons assortiment, zorgvuldig samengesteld met onder meer producten van het prachtige Nederlandse beddenmerk Auping, garandeert een volledige en goede nachtrust.

20% voordeel op het gehele Auping assortiment
De Black Friday promotie voeren we van maandag 13 november tot en met maandag 27 november. In deze periode ontvang je 20% voordeel op het gehele Auping assortiment, inclusief de dekbed- en kussencollectie en de gehele bedtextielcollectie. Enige uitzondering zijn de Auping Tone en de Revive producten.

Plan een bezoek aan Kwakernaat Beddenspecialist
Ben je enthousiast geworden en wil je gebruikmaken van de Auping Black Friday actie? Aarzel niet en kom langs in onze showroom! Onze adviseurs verwelkomen je graag en geven je een passend advies over de slaapartikelen van Auping!