Een goede nachtrust bevordert prestaties

Profiteer van de nieuwste acties: tot en met 19 juni 2022 ontvang je maar liefst 25% korting op alle geselecteerde M Line matrassen en ontvang je 15% korting op alle boxsprings van M Line.

Sta jij elke ochtend voor dag en dauw op om voor het gezin ontbijt te maken? Of ben je heel de middag bezig om de kinderen naar al hun buitenschoolse activiteiten te rijden? Oververmoeid maar voldaan plof jij aan het eind van de dag op de bank. Met al deze topprestaties is een goede nachtrust van groot belang. Daarom komt M line met een actie waarbij je korting ontvangt op alle boxsprings en de geselecteerde matrassen: Green Motion, Cool Motion & Iconic.

Korting op alle boxsprings en geselecteerde matrassen

Bij Kwakernaat Beddenspecialist verkopen we de kwalitatief hoogwaardige producten van beddenmerk M line, zoals matrassen, boxsprings, bedden, bedbodems en kussens. Wil je een matras of boxspring van M line aanschaffen, profiteer dan van de nieuwste acties: tot en met 30 juni 2022 ontvang je maar liefst 25% korting op alle geselecteerde matrassen en ontvang je 15% korting op alle boxsprings. Een goede nachtrust is nog nooit zo binnen handbereik geweest!

Kom langs bij Kwakernaat Beddenspecialist

Wil je gebruikmaken van de actie van M line? Breng een bezoek aan onze winkel in Roosendaal! Onze adviseurs ontvangen je graag met een goed advies. Samen met jou gaan ze op zoek naar het perfecte M line matras en hoofdkussen.