Een zorgbed in de woonkamer

Heb jij of heeft jouw partner dagelijks zorg nodig? Dan is het wel zo prettig om in de woonkamer een zorgbed te plaatsen. Maak kennis met de zorgbedden van Kwakernaat Bedden. Deze bedden hebben de look & feel van een luxe boxspring. 

Bent je slecht ter been en kan je niet gemakkelijk de trap op lopen om bij jouw slaapkamer te komen? Ben je bedlegerig en ontvang je zorg aan bed, bijvoorbeeld van een verzorgende, wijkverpleegkundige, fysiotherapeut of ergotherapeut? In deze gevallen is het prettig om jouw bed te verplaatsen van de slaapkamer naar de woonkamer. Zo kan je gemakkelijk bezoek ontvangen en ben je in de buurt van jouw partner of kinderen die bij je in huis wonen. Dat is wel zo aangenaam.

Look & feel van een luxe boxspring

Wanneer je een bed in jouw woonkamer plaatst, dan wil je een bed dat niet alleen praktisch is en lekker ligt. Je wilt bovendien dat het bed er mooi uitziet. Een bed dat past bij jouw interieur en bovenal een bed dat er niet uitziet als een standaard zorgbed, zoals een kunststof wit zorgbed met zijschotten die omhoog en omlaag kunnen. Maak kennis met de hoog-laagbedden van Kwakernaat Bedden. De bedden zijn van het merk Boxspring Care, onderdeel van Boxspring Design B.V. Ze hebben stuk voor stuk de look & feel van een luxe boxspring.
 

Zorgbed met alle gemakken

De hoog-laagbedden lijken in niets op de zorgbedden met zijschotten. Het bed kan je zonder aarzeling in jouw woonkamer plaatsen, want het gaat perfect op in jouw interieur. Het bed is van alle benodigde gemakken voorzien. Zo kan je het bed elektrisch in hoogte verstellen en het hoofdeind en voeteneind zijn afzonderlijk te bedienen. Het bed is tillifttoegankelijk en in alle standen te verrijden met wielen die eenvoudig op de rem gezet kunnen worden. Doordat het bed in hoogte te verstellen is, kan je gemakkelijk in bed verzorgd worden.
 

Hoog-laagbedden van Kwakernaat Bedden

Het hoog-laagbed kan je naar eigen inzicht personaliseren. Zo kan je de bekleding zelf kiezen, evenals het hoofd- en voetenbord, de wielen en de matras. Wil je meer weten over de hoog-laagbedden of wilt je een zorgbed in jouw woonkamer plaatsen? Neem gerust contact op met de slaapkameradviseurs van Kwakernaat Bedden óf breng een bezoek aan onze showroom in Roosendaal. In de showroom laten wij je kennismaken met de beschikbare bedden. Tot ziens!