Geniet deze winter van luxe en comfort met M Line

Profiteer nu van extra voordeel op een M Line Boxspring en ontvang de 2e M Line Cool Motion matras voor de helft van de prijs.

Topprestaties komen niet vanzelf. Goede slaap is erg belangrijk voor prestaties overdag en dat begint met een goed matras en een goed bed. Daarom hebben we een nieuwe actie op zowel M Line boxsprings als matrassen. Presteer overdag beter met M Line!

Korting op geselecteerde matrassen en kussens
Bij Kwakernaat Beddenspecialist verkopen we de kwalitatief hoogwaardige producten van beddenmerk M Line, zoals matrassen, boxsprings, bedden, bedbodems en kussens. Wil je een matras of een nieuwe boxspringcombinatie van M Line aanschaffen, profiteer dan van de nieuwste actie. Tot en met 2 januari 2024 ontvang je 50% korting op de tweede matras en 15% korting op een boxspring. Een goede nachtrust is nog nooit zo binnen handbereik geweest!

Kom langs bij Kwakernaat Beddenspecialist
Wil je gebruikmaken van de actie van M Line? Breng een bezoek aan onze winkel in Roosendaal! Onze adviseurs ontvangen je graag met een goed advies. Samen met jou gaan ze op zoek naar het perfecte M Line matras en/of boxspringbed.