Heerlijk warm voor het najaar: een donzen dekbed

Een licht en luchtig dekbed dat toch warm is. Dat is wat we willen dit najaar en deze winter. Een donzen dekbed is de oplossing. Het is licht, luchtig en zacht, terwijl het toch alle warmte vasthoudt én ventileert. Lees er hier meer over en vind het dekbed dat past bij jou.

In de winter of in het najaar is er niets lekkerder dan heerlijk wegkruipen onder een warm dekbed. Het type dekbed dat je kiest heeft veel invloed op hoe je slaapt. Het zorgt voor de juiste balans in je lichaamstemperatuur. Wanneer deze goed gereguleerd is slaap je dieper en beter!

Waarom kiezen voor een donzen dekbed?

Donzen dekbedden zijn luxueus en stijlvol, maar bovenal lekker warm! Het isoleert uitstekend en het houdt je warm – zonder dat je oververhit raakt en gaat zweten. Donsvlokken beschikken over een groot vermogen om warmte vast te houden, terwijl ze weinig vullingruimte innemen, ten opzichte van bijvoorbeeld veren of wol. Al deze aspecten zorgen ervoor dat dons een heerlijk comfortabel materiaal is voor de herfst en winter! Bekijk hier onze collectie donzen dekbedden.

Een donzen dekbed voor iedereen

Iedereen met een partner zal bekend zijn met de uitdagingen van het delen van een dekbed. De één heeft het te warm, de ander heeft het altijd koud. Daardoor kan het lastig zijn om in slaap te komen. Nu de winter – en dus koude nachten – er aan komen, is het fijn als we deze scenario’s kunnen voorkomen. Het partnerdekbed is dé oplossing! Het is bij dit dekbed namelijk mogelijk om elk gedeelte op maat te vullen. Heeft je partner ‘s avonds last van koude voeten en jij niet? Geen probleem, het onderste gedeelte van het dekbed kan speciaal naar jullie wensen aangepast worden in dikte (en warmte!). Het resultaat - één dekbed met een verschillende warmtegraad voor elke partner!

De verschillende warmteklassen van een donzen dekbed

Hoe warm een donzen dekbed exact is, is af te leiden uit de warmteklasse. Daarbij is warmteklasse één de warmste categorie en vier de koelste. Wanneer je op zoek bent naar de beste keuze voor jou, voor bijvoorbeeld de koudste winternachten, laat je dan adviseren door Kwakernaat Beddenspecialist.

Kom langs bij Kwakernaat Beddenspecialist!

Wanneer je op zoek bent naar een dekbed dat past bij jou, wil je natuurlijk goed advies ontvangen voordat je overgaat tot de aanschaf ervan. Bij Kwakernaat Beddenspecialist kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen en vinden we een dekbed dat past bij jou. Je bent van harte welkom bij onze beddenspeciaalzaak in Roosendaal, met of zonder afspraak. Wil je liever advies aan huis ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Plan nu een afspraak voor advies thuis. Hierbij houden wij ons natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM.