Hoe gaat Kwakernaat Beddenspecialist om met de huidige situatie?

In het hele land worden ingrijpende maatregelen genomen. Ook Kwakernaat Beddenspecialist treft diverse maatregelen, maar het voornaamste is dat onze winkel geopend is en onze monteurs nog steeds uitleveren.

Het virus houdt ons in zijn greep en wij nemen graag samen verantwoordelijkheid om de verspreiding te vertragen. Onze winkel is geopend en we leveren onze producten uit, maar om de gezondheid van onze klanten en medewerkers te beschermen, treffen we diverse voorzorgsmaatregelen en volgen we hygiënevoorschriften. Op deze manier kan jij nog steeds een nieuw bed of matras aanschaffen. Want juist in deze tijd is goed slapen ontzettend belangrijk om fit en sterk te blijven. Of om uit te rusten en bij te komen als je door ziekte geveld bent.
 

Jouw bezoek aan onze winkel 

Je bent van harte welkom in onze winkel in Roosendaal. Wel hanteren we enkele voorschriften om jouw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Bekijk de maatregelen hieronder:

 • We laten maximaal drie klanten tegelijk in de winkel binnen. Zijn er meer dan drie klanten binnen, dan verzoeken we je om even buiten te wachten. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken, zodat we je op een later moment persoonlijk kunnen helpen. 
 • Het is mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak maken.
 • We accepteren voorlopig geen contact geld, enkel pinbetalingen.
 • We maken ons pinapparaat na elke transactie schoon. Daarnaast zorgen we dat onze balie, de deurknoppen en andere objecten in de winkel regelmatig gedesinfecteerd worden. 
 • We proberen fysiek contact tot een minimum te beperken en houden gepaste afstand. Je kan hierbij nog wel vertrouwen op een persoonlijk en deskundig advies. 
 • We lenen voorlopig geen kussens of matrassen meer uit.
   

Werkwijze bij bezorging en montage thuis

Gezondheid is een groot goed. Daarom letten we extra goed op onze hygiëne bij het uitleveren van bedden en matrassen bij de mensen thuis. Als we klanten bellen om een afspraak te maken voor levering, dan lichten we onderstaande voorschriften telefonisch toe:

 • Bij het afstemmen van het bezoek vragen we of je last hebt van gezondheidsklachten, zoals verkoudheid, niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of verhoging tot 38 graden. Als dat het geval is, dan stellen we voor om de plaatsing uit te stellen totdat je weer beter bent.
 • We proberen fysiek contact tot een minimum te beperken en houden gepaste afstand.
 • We zorgen voor binnenkomst dat we onze handen goed gedesinfecteerd hebben.
 • Als we in de slaapkamer een bed monteren, dan vragen we je om niet in deze ruimte aanwezig te zijn. Zo willen we besmetting voorkomen.
 • Zodra het bed geplaatst is, vragen we je om te komen kijken. Wij zullen de slaapkamer dan verlaten.
 • We accepteren voorlopig geen contact geld, enkel pinbetalingen.
 • We lenen voorlopig geen kussens of matrassen uit.
 • We nemen in onze auto's en vrachtwagen ook extra hygiënemaatregelen in acht. En we zorgen dat het stuur en interieur regelmatig worden schoongemaakt.
   

We volgen de ontwikkelingen op de voet

Wil je meer informatie over bovenstaande maatregelen? Aarzel niet en neem contact met ons op via telefoon of e-mail (0165 - 56 44 02 en info@kwakernaatbedden.nl). De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Dagelijks houden wij de richtlijnen vanuit het RIVM in de gaten en bepalen aan de hand daarvan hoe wij hiermee omgaan en welke aanvullende maatregelen wij zullen treffen. 

Bedankt voor je begrip en we hopen dat jij en je naasten in goede gezondheid blijven!