Hoeslakens en kussenslopen van B-Sensible

Maak kennis met de hoeslakens en kussenslopen van B-Sensible. Het bedtextiel van B-Sensible voelt als een tweede huid, want het is rekbaar, ademend, zacht én kraakvrij. Lees hier meer informatie over dit bijzondere product en raak overtuigd!

B-Sensible is een Duits merk dat matrasbeschermers, kussenbeschermers en dekbedbeschermers maakt. Deze slaapartikelen zijn van een sublieme kwaliteit, want ze zijn gemaakt van het natuurlijke materiaal Tencel. Tencel is gemaakt van de kunstvezel Lyocell, afkomstig van de eucalyptusboom. De vezels worden op een duurzame manier gewonnen met zo min mogelijk belasting voor het milieu. Vervolgens worden er van de vezels garen gesponnen en worden de hoeslakens en kussenslopen gefabriceerd.

De vele voordelen op een rij

De hoeslakens en kussenslopen van Tencel zijn rekbaar, ademend, zacht én kraakvrij. De slaapartikelen zijn aan de onderzijde voorzien van het materiaal Dermofresh. Hiermee voorkomt u dat transpiratievocht doordringt in uw kussen, dekbed of matras. Bent u enthousiast over de vele producteigenschappen van de matrasbeschermers, kussenbeschermers en dekbedbeschermers van B-Sensible? Bekijk hieronder een opsomming met alle unieke eigenschappen. Laat u overtuigen door de vele voordelen!

  • B-Sensible is gemaakt van het 100% natuurlijke materiaal Tencel.
  • De stof heeft goede antiallergische en antibacteriële eigenschappen.
  • De stoffen van B-Sensible zijn temperatuur- en vochtregulerend.
  • De matrasbeschermers, kussenbeschermers en dekbedbeschermers zijn geschikt voor de gevoelige huid.
  • De waterdichte stoffen zijn ademend en voelen aan als een tweede huid.
  • B-Sensible is zacht als zijde en sterk als polyester. De stof rekt goed en kraakt niet.

Voor wie is B-Sensible?

B-Sensible is geschikt voor iedereen: baby’s, kinderen en volwassenen. Dankzij de unieke eigenschappen zijn de textielproducten van B-Sensible met name ook geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie, mensen met problemen aan hun luchtwegen, mensen die overmatig transpireren (nachtzweten) en mensen met een gevoelige huid.

B-Sensible bij Kwakernaat Bedden

De textielproducten van B-Sensible zijn uitsluitend te koop bij geselecteerde dealers. Kwakernaat Bedden uit Roosendaal is één van die dealers. Wij hebben een mooie collectie met artikelen van B-Sensible. Breng een bezoek aan onze beddenspeciaalzaak en laat u voorlichten over de vele producteigenschappen én voordelen. Samen met u zoeken onze verkoopadviseurs het bedtextiel dat past bij uw slaapbehoeften!