Hoofdkussens van TEMPUR in de spotlights

Bij het kopen van een nieuw bed krijgt vaak alleen de matras aandacht. Vergeet echter niet om ook naar het hoofdkussen te kijken en je hier goed over te laten informeren. Kwakernaat Bedden vertelt meer over de hoofdkussens van het merk TEMPUR.

Een comfortabel hoofdkussen is goud waard. Heel veel nekklachten ontstaan namelijk doordat men slaapt op een verkeerd soort kussen. En met nekpijn opstaan in de morgen is natuurlijk geen pretje. Een goed hoofdkussen ondersteunt het hoofd en de nek zo dat iedere morgen een goede morgen wordt. De adviseurs van Kwakernaat Bedden zoeken samen met jou naar het ideale kussen dat past bij jouw slaapwensen en lighouding. Slaap je graag op je buik, je rug of je zij? Dankzij jarenlange ervaring weten onze adviseurs aan welk hoofdkussen je behoefte hebt.
 

Dealer van slaapartikelen TEMPUR

Kwakernaat Bedden is sinds dit voorjaar dealer van de slaapartikelen van TEMPUR. In diverse klanttevredenheidsonderzoeken komt TEMPUR als één van de beste beddenmerken uit de bus. Bovendien beschikt TEMPUR over een zeer grote collectie met slaapartikelen. Deze producten zorgen voor een uitmuntende nachtrust en ze kunnen je verlichting bieden, bijvoorbeeld wanneer je rug- en nekklachten, pijnlijke gewrichten of problemen met de bloedsomloop hebt. Bij Kwakernaat Bedden vind je een selectie van TEMPUR-slaapproducten, zoals drukverlagende matrassen, bedbodems, gestoffeerde ledikanten en hoofdkussens. Hieronder lichten we twee hoofdkussenlijnen van TEMPUR uit.
 

Hoofdkussens Comfort

Maak kennis met de comfortkussens van TEMPUR. Deze lijn bestaat uit kussens met een klassieke vorm en variërende stevigheid. De kussens zijn voorzien van de speciale TEMPUR®-technologie, waarbij langdurige ondersteuning en perfect comfort centraal staan. De kussens Comfort zijn beschikbaar in diverse stevigheden, zoals Soft, Medium en Firm en daarnaast heb je nog de keuze uit Comfort Original en Comfort Cloud.
 

Hoofdkussens Ergonomisch

TEMPUR beschikt ook over een lijn met ergonomisch vormgegeven kussens. Deze kussens zijn speciaal ontworpen voor mensen met een favoriete slaaphouding, zoals buikslapers, rugslapers en zijslapers. Dankzij de vormgeving heb je met het ergonomische hoofdkussen de juiste ondersteuning voor je nek, hoofd en schouders – welke lighouding je ook aanneemt. De hoofdkussens Ergonomisch zijn voorzien van de TEMPUR®-technologie, zodat ze zich naar jouw lichaam vormen, je hoofd en nek omsluiten en alle ongemakken wegnemen.
 

Exclusieve actie met gratis hoofdkussen Comfort

Omdat wij sinds kort dealer zijn van het topmerk TEMPUR, hebben wij de komende twee weken een bijzondere en exclusieve actie voor onze klanten. Koop je tot en met zondag 23 juni 2019 een matras of compleet bed van TEMPUR, dan ontvang je het hoofdkussen Comfort gratis (t.w.v. € 100)! De reguliere actie van 15% korting op het gehele TEMPUR-assortiment geldt ook nog eens, dus je profiteert van dubbel voordeel! Kom vandaag nog naar onze showroom in Roosendaal en laat je voorlichten door onze adviseurs!