Hoogwaardige hoeslakens, moltons en slopen van Bella Donna

Maak kennis met de hoeslakens, moltons en slopen van Bella Donna. Dit textielmerk heeft een perfecte pasvorm, is gemaakt van zachte en luxe materialen én is verkrijgbaar in maar liefst 54 trendkleuren! Ontdek in dit blogartikel waarom Bella Donna zo uniek is.

Heeft u al eens gehoord van Bella Donna, een label van het Duitse familiebedrijf Formesse? Formesse is ruim zeventig jaar geleden opgericht in het Zwarte Woud in Duitsland. In de beginjaren richtte het merk zich voornamelijk op de productie van beddengoed en andere textielproducten voor in huis. In de loop der jaren is het bedrijf zich steeds meer gaan specialiseren in hoeslakens, moltons en slopen. In de jaren ’70 van de vorige eeuw was Formesse de eerste die hoeslakens met elastan maakte. Door gebruik te maken van elastan worden hoeslakens rekbaar en soepel. Op die manier kunnen hoeslakens gemakkelijk om matrassen worden geplaatst en hebben ze een perfecte pasvorm. Vandaag de dag staat Formesse synoniem voor hoogwaardige, duurzame en kreukvrije textiel zonder pilling. 
 

Koningin onder de hoeslakens

Formesse is een begrip op het gebied van slaapkamertextiel, en dit geldt vooral ook voor het label Bella Donna. Bella Donna hanteert de slogan ‘Her Royal Highness’. Met deze slogan wil Formesse aangegeven dat Bella Donna ‘de koningin onder de hoeslakens’ is. Het assortiment van Bella Donna bestaat uit diverse hoeslakens, moltons, zomerdekens, kussenslopen en kussenmoltons. Deze textielartikelen zijn geschikt voor alle matrassen en bedsystemen – of u nu een boxspring, ledikant met regulier matras of waterbed heeft. De artikelen zijn verkrijgbaar in zeer uiteenlopende lengte- en breedtematen en zijn geschikt voor matrassen en topmatrassen van 10, 30 en 45 centimeter hoog. Populaire producten van Bella Donna zijn het hoeslaken Bella Donna Jersey en de molton Bella Donna Clima. 
 

Hoeslakens Bella Donna Jersey

Bella Donna Jersey is een hoogwaardige hoeslaken van een zachte en knuffelbare jerseystof. De stof heeft een luxe look & feel en bestaat uit 97% langvezelig katoen en 3% elastan. De hoeslakens hebben een zeer goede pasvorm, mede door de sterke elastische band die rondom het hoeslaken is aangebracht. Zo kunt u uw bed rimpelvrij opmaken. En helemaal prettig: de stof kreukt niet, ook niet na een nacht slapen! Door het bijzonder uitgebreide verfproces met de nieuwste technologieën en de toevoeging van aloëvera en zijdeproteïnen verkrijgt het hoeslaken een zeer subtiele glans en een intense kleur. Het hoeslaken is verkrijgbaar in maar liefst 54 kleuren, zoals Cabernet, Turquoise, Mango, Old Rose, Silver, Cement, Kiwi en tal van andere kleuren. Geregeld worden er nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd, zoals recentelijk de kleuren Mint en Petrol. 
 

Moltons Bella Donna Clima

Om de levensduur van uw matras te verlengen, is het aan te raden om gebruik te maken van een molton. De molton plaatst u over de matras, waarna u een hoeslaken over de matras en molton aanbrengt. Met de molton verlengt u niet alleen de levensduur van uw matras: u kunt met de molton ook vertrouwen op een hygiënische bescherming en een goede vochtregulering. De molton Bella Donna Clima is gemaakt van 82% TENCEL™ Lyocell, 16% polyester en 2% elastan. TENCEL™ Lyocell wordt gemaakt van hout en is een natuurlijk product dat biologisch afbreekbaar is. Het neemt bovendien veel vocht op, zodat u een frisse en droge slaapcombinatie verkrijgt. In een droge en gezonde slaapomgeving hebben huisstofmijten, bacteriën en vieze luchtjes geen kans.
 

Bella Donna bij Kwakernaat Bedden

Wilt u textiel van Bella Donna aanschaffen? Breng een bezoek aan Kwakernaat Bedden in Roosendaal. In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan artikelen van Bella Donna, waaronder de hoeslakens Bella Donna Jersey en de moltons Bella Donna Clima. Uiteraard kunnen we ook andere artikelen van Bella Donna voor u bestellen. Onze adviseurs laten u graag kennismaken met de hoeslakens, moltons en slopen van Bella Donna en adviseren u over een textieloplossing op maat.