Kwakernaat Beddenspecialist geeft advies aan huis

Onze adviseurs zijn
en route

Wil je je slaapkamer updaten en wil je een nieuw bed? Kies bijvoorbeeld voor een boxspring of een ledikant met matrassen. Aangezien onze winkel momenteel gesloten is, zijn onze adviseurs en route. Ze komen bij jou langs voor een advies aan huis. Veilig, gemakkelijk én gratis!

Nederland is opnieuw in lockdown. Met ingang van 19 december zijn alle niet-essentiële winkels gesloten. Zo ook Kwakernaat Beddenspecialist in Roosendaal: wij moeten onze deuren sluiten tot ten minste 14 januari 2022. Dit vinden wij ontzettend jammer. Wij missen de aanloop, wij missen het gezellige praatje én we missen het om slaapadvies te geven. Toch is het voornaamste dat wij allen gezond zijn en niet ziek worden. Wij hopen dan ook dat jij en je naasten gezond zijn én blijven.
 

Contact via telefoon en WhatsApp

Hoewel onze winkel momenteel gesloten is, kunnen wij jou nog wel voorzien van deskundig en persoonlijk slaapadvies! Wij helpen jou graag bij het samenstellen van een nieuwe slaapcombinatie of het uitzoeken van nieuw bedtextiel, zoals een dekbedovertrek of hoeslaken. Je kan telefonisch contact met ons opnemen én je kan ons een bericht sturen via WhatsApp! Tijdens een telefonische adviesafspraak achterhalen wij jouw wensen en gaan we samen met jou opzoek naar een passend artikel of een passende oplossing. Daarnaast kunnen wij ook een huisbezoek plannen! 
 

Advies aan huis

De adviseurs van Kwakernaat Beddenspecialist zijn en route: ze brengen gratis en geheel vrijblijvend een bezoek aan klanten die advies op maat willen. Onze adviseur plant vooraf een thuisafspraak in. Tijdens het bezoek houden wij de maatregelen van het RIVM in acht: onze adviseurs schudden geen handen, dragen een mondmasker en houden anderhalve meter afstand. Zo kunnen we een veilig en verantwoord huisbezoek garanderen! 
 

Plan jouw gratis huisbezoek!

Heb je interesse in een afspraak aan huis? Neem contact met ons op en plan jouw gratis adviesafspraak in! Binnen enkele dagen komen onze adviseurs bij je langs voor een advies aan huis. Veilig en bovenal héél gemakkelijk!