Nieuw in ons assortiment: Röwa

Kwakernaat Beddenspecialist laat jou kennismaken met een nieuw slaapmerk, namelijk Röwa. De slaapartikelen van Röwa zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit en worden op een duurzame wijze gemaakt. Benieuwd? In dit blogartikel vertellen wij je meer over dit prachtmerk! 

Een goede nachtrust is belangrijk om verschillende redenen, maar het liefste willen we dat onze slaapartikelen niet ten koste gaan van het milieu. Gelukkig is het mogelijk om goed te slapen en tegelijkertijd bij te dragen aan een beter milieu. Kwakernaat Beddenspecialist introduceert het nieuwe merk Röwa. Dit merk houdt rekening met de ergonomie van het lichaam en het comfort tijdens het slapen, maar zorgt er ook voor dat ze duurzaam te werk gaan. 
 

Maak kennis met het nieuwe merk

Röwa is een groot beddenmerk in Europa en beschikt over de grootste beddenfabriek in Duitsland. In het assortiment zitten onder andere beddensystemen, matrassen en lattenbodems. Het doel van het merk is om op een duurzame en milieuvriendelijke wijze producten te creëren die ergonomisch verantwoord zijn, waardoor gezond slapen wordt gestimuleerd. Doordat de productie regionaal is, worden transportroutes kort gehouden, is er een nauwe samenwerking met het regionale bosbeheer en kan Röwa hoge kwaliteitsnormen hanteren. De producten worden voornamelijk van massief beukenhout gemaakt, een natuurlijk en stevig materiaal. 
 

Het assortiment van Kwakernaat Beddenspecialist

Goed nieuws, wij hebben verschillende producten van het merk Röwa in ons assortiment. Wij lichten er twee voor je uit: 
 

  • Röwa lattenbodem
    De Röwa lattenbodem is een zeer luxe lattenbodem, gemaakt van beukenhout. Dit zorgt voor een robuuste en massieve uitstraling. Daarnaast kan je de lattenbodem helemaal naar wens verstellen, waardoor je op elk moment heerlijk comfortabel kan liggen. 
     
  • Sensitive T18 matras
    Het matras Ecco2 Sensitive T18 is gemaakt van het materiaal MTS biosyn®-matrasschuim. Dat is koudschuim gevormd uit natuurlijke grondstoffen, wat zorgt voor een hoop voordelen. Zo biedt het onder andere goede ondersteuning, optimale ventilatie en het verlicht de druk naar de schouder, waardoor je onderrug ook goed wordt ondersteund. 
     

Ontdek Röwa bij Kwakernaat Beddenspecialist

Wil je meer weten over de slaapproducten van het merk Röwa? Aarzel niet en breng een bezoek aan onze beddenspeciaalzaak in Roosendaal! Onze adviseurs laten jou kennismaken met de ongekende mogelijkheden van dit duurzame en innovatieve slaapmerk.