Nieuw seizoen: vervang je dekbed

Het wordt herfst en de nachten worden beetje bij beetje kouder. Hoog tijd om je zomerdekbed te vervangen door een warmer exemplaar! Kwakernaat Beddenspecialist vertelt je meer over de fijnste dekbedden voor het najaar. 

De lange zwoele zomer is bijna ten einde, wat betekent dat we het huis weer gaan voorbereiden op een nieuw seizoen. We ruilen onze korte broeken en zwemkleding in voor warme truien, we gaan weer gourmetten in plaats van barbecueën en we ruilen het zomerdekbed in voor een wintervariant. Vooral dat laatste is heel belangrijk om warm de herfst in te gaan. Kwakernaat Beddenspecialist helpt je graag bij het kiezen van het perfecte dekbed voor het najaar. 
 

Lichte en luchtige dekbedden van dons

Wil je warm slapen, maar heb je geen zin in een zwaar dekbed? Dan is een donzen dekbed perfect voor jou. Een dekbed van dons is licht, luchtig en zacht, maar het houdt ook heel goed de warmte vast. Dons heeft namelijk zeer goede ventilerende eigenschappen.
 

Natuurlijke dekbedden van kameelhaar

Dag synthetische stoffen, hallo natuurlijke materialen! Dat is sowieso iets wat we iedereen aanraden. Natuurlijke materialen zijn namelijk hoger in kwaliteit en isolatie dan synthetische slaapproducten. Kies bijvoorbeeld voor een dekbed van kamelenhaar. Dit lichte wol afkomstig van de onderzijde van de kameel voelt zwaar, maar is zacht en heeft een zeer goede regulatie. Wij wedden erop dat jij heerlijk warm slaapt!
 

Natuurlijke dekbedden van kasjmier

We hadden het hierboven al over het natuurlijke dekbed van kamelenhaar, maar er is nog een natuurlijk product waar jij in de herfst heerlijk onder kan slapen: een dekbed van kasjmier. Dit dekbed heeft een nóg betere isolatie dan een dekbed van kameelhaar en voelt niet zwaar aan, waardoor het heerlijk om je lichaam heen valt. Slaap zacht!
 

Partnerdekbed

Iedereen met een partner kent de moeilijkheden van het delen van een dekbed. De één heeft het warm, de ander heeft het koud. Daardoor is het moeilijk om in slaap te komen. Met de herfst – en dus koude nachten die eraan zit te komen – is het fijn als we deze scenario’s kunnen voorkomen. Het partnerdekbed is dé oplossing! Het is bij dit dekbed namelijk mogelijk om alles op maat te vullen. Heeft je partner ‘s avonds last van koude voeten en jij niet? Geen probleem, het onderste gedeelte van het dekbed kan speciaal naar jullie wensen aangepast worden in dikte (en warmte!). 
 

Kies je dekbed bij Kwakernaat Beddenspecialist

Ben je enthousiast geworden en wil je je dekbed vervangen door een warmer exemplaar? Aarzel niet en breng een bezoek aan Kwakernaat Beddenspecialist in Roosendaal! Wij helpen jou graag bij het uitzoeken van de fijnste dekbedden voor het najaar.