Nu verkrijgbaar: de najaars- en wintercollectie beddengoed!

Nu het najaar en de winter op de stoep staan, verandert er méér dan alleen de seizoenen. We willen de sfeer van het najaar doortrekken in ons interieur. Zelfs tot in de slaapkamer! Warme kleuren, rijke materialen en verschillende stijlen en dessins die passen bij de laatste trends op het gebied van beddengoed vind je bij Kwakernaat Beddenspecialist in Roosendaal. Lees er hier meer over!

Wanneer de dagen kouder worden en het ’s avonds eerder donker wordt en ’s ochtends later licht, is er niets zo verleidelijk dan lekker op tijd je bed in te kruipen of ’s ochtends nog eens extra te snoozen wanneer de wekker afgaat. Helemaal wanneer dat bed er zo aanlokkelijk uitziet met heerlijk zachte dekbedovertrekken in warme kleuren.

 

Najaars- en wintercollectie beddengoed

Nu de temperaturen beginnen te dalen, zijn we enthousiast geworden over de mogelijkheden wat betreft een restyling van de slaapkamer. Zeg gedag tegen de lichte stoffen en kleuren van de zomer en hallo tegen een robuuste herfstige vibe. De belangrijkste kleuren zijn tabak, marineblauw, lila en salie. Maar boven alles draait het bij de herfst- en winterlooks van dit jaar allemaal om een weelderige textuur.

Ontdek de laatste trends in beddengoed!

Naast het diepe kleurenpalet van de herfst, heeft de herfst- en wintercollectie beddengoed een hoge ‘knusheids-factor’. Beddengoed waar je in wil wegkruipen, dat warmte uitstraalt en lekker knus oogt. Populair zijn daarom de flanellen dekbedovertrekken, oftewel winterkatoen. Lekker warm en zacht! Daarnaast ook zeer geliefd dit najaar zijn velvet en corduroy beddengoed. (Vraag in de winkel naar het actuele aanbod en voorraad.)

Ons favoriete beddengoed voor het najaar

Bij Kwakernaat Beddenspecialist vind je alle toonaangevende merken op het gebied van beddengoed. Denk aan merken zoals Auping, Beddinghouse, Cinderella, Damai, Kardol, Riviera Maison en VT Wonen. Onder andere van Beddinghouse hebben we dit seizoen een aantal leuke limited editions. Denk aan de Beddinghouse X Van Gogh Museum Collectie: een unieke samenwerking tussen Bedding House en het Van Gogh Museum in Amsterdam. Dit resulteerde in een prachtige najaarscollectie geïnspireerd door de schilderijen van Vincent van Gogh. Ook aan de allerkleinsten hebben we gedacht. Met de Beddinghouse X Fiep Amsterdam Kids Collectie, wordt het voor de kinderen een feestje om op tijd naar bed te gaan! De dekbedovertrekken zijn namelijk voorzien van een leuke print en allemaal zijn ze prachtig geïllustreerd.

Kom langs bij Kwakernaat Beddenspecialist!

Ben je enthousiast geworden en helemaal klaar voor je najaars make-over van jouw slaapkamer? Aarzel dan niet en kom op bezoek bij onze beddenspeciaalzaak in Roosendaal! Hier vind je de laatste trends op het gebied van beddengoed. Met onze nieuwe collectie dekbedovertrekken voor het najaar geef je slaapkamer sfeer!