Ontdek de prachtige slaapartikelen van TEMPUR

Vanaf begin mei wordt het assortiment van Kwakernaat Bedden aangevuld met de slaapartikelen van TEMPUR. De drukverlagende matrassen, bedbodems, gestoffeerde ledikanten en hoofdkussens bieden optimaal comfort. Maak hier kennis met de prachtige slaapartikelen! 

Een TEMPUR-matras laat u gewichtsloos slapen. TEMPUR vormt zich onder invloed van lichaamsgewicht en lichaamstemperatuur naar de contouren van uw lichaam en ondersteunt het lichaam daar waar nodig. De kussens en matrassen bevatten visco-elastisch materiaal met zogenaamde open cellen. Dankzij deze unieke structuur wordt uw ruggengraat goed ondersteund en worden spieren en gewrichten zo min mogelijk belast.
 

Verlichting voor nek, rug en schouders

De artikelen van TEMPUR kunnen u verlichting bieden, bijvoorbeeld wanneer u rug- en nekklachten, pijnlijke gewrichten of problemen met de bloedsomloop heeft. Doordat de hoofdkussens dezelfde materialen bevatten als de matrassen, wordt het kussen gevormd naar de exacte vormen van uw nek en hoofd. Zo ondersteunt u de spieren in uw nek en schouders en dit zorgt voor de nodige verlichting. Daarnaast beschikt TEMPUR over kussens die speciaal gemaakt zijn voor buikslapers of kussens die uw natuurlijke evenwicht stimuleren.
 

Tijdloze en moderne bedden TEMPUR

TEMPUR heeft ook een beddencollectie waarbij u kunt kiezen uit verschillende opstellingen, materialen en kleurencombinaties. Wilt u graag een bed met een elektrische verstelbare bedbodem, een bed met een stijlvol hoofdbord of juist een bed met een hoge instap? Maak kennis met de prachtige beddencollectie van TEMPUR en ontdek de mogelijkheden. De bedden zijn tijdloos en voorzien van een moderne look & feel. In de mooie collectie vindt u ongetwijfeld uw droombed.
 

Voordelen TEMPUR

Bent u benieuwd naar de eindeloze voordelen van de slaapartikelen van TEMPUR? Wij sommen de voordelen graag voor u op:

  • Het unieke materiaal verdeelt de druk en het lichaamsgewicht gelijkmatig, waardoor u zich gewichtloos voelt.
  • In diverse klanttevredenheidsonderzoeken wordt TEMPUR als beste beddenmerk gewaardeerd.
  • TEMPUR heeft een zeer ruim assortiment kwaliteitsproducten. Maak bijvoorbeeld kennis met de tijdloze en moderne bedden en ledikanten.
     

Select dealer van slaapartikelen TEMPUR

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie over de slaapartikelen van TEMPUR? Aarzel niet en breng een bezoek aan Kwakernaat Bedden. Vanaf begin mei zijn wij select dealer van TEMPUR en mogen wij u een mooie collectie met kwalitatieve matrassen, bedbodems, gestoffeerde ledikanten en hoofdkussens aanbieden. Breng een bezoek aan onze showroom en laat u verrassen door de ruime collectie.