Ontvang slaapadvies aan huis

Wil je een nieuw bed aanschaffen, maar ben je om welke reden dan ook niet in de gelegenheid een beddenwinkel te bezoeken? Dat is geen probleem bij Kwakernaat Bedden! Onze adviseurs brengen een huisbezoek en lichten de mogelijkheden ter plekke aan jou toe.

Je hebt de knoop doorgehakt: je wil een nieuw bed aanschaffen. Bijvoorbeeld omdat je in een nieuwe woning bent getrokken en je jouw slaapkamer wil voorzien van een groter ledikant. Of je hebt problemen met slapen en je wil kijken of deze klachten afnemen met een ander matras, een andere lattenbodem of een ander slaapsysteem. Kies in deze gevallen voor het expertise en de ruime collectie van Kwakernaat Bedden!
 

Advies bij aanschaf bed

De verkoopadviseurs van Kwakernaat Bedden hebben jarenlange ervaring in slaapadvies en verkoop van bedden. Wij begrijpen als geen ander dat de aanschaf van een bed een grote uitgave is – laat staan dat het een ingewikkelde klus is. Er is zoveel mogelijk op het gebied van slapen en misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Ben je gehecht aan een bepaald merk of een bepaalde beddenlijn óf heb je geen voorkeur en wil je je volledig laten voorlichten door de adviseurs van Kwakernaat Bedden? Dit is allemaal mogelijk.
 

Slaapadvies aan huis

In onze winkel in Roosendaal tonen wij jou tal van matrassen, ledikanten, boxsprings, lattenbodems en bedtextiel: de mogelijkheden zijn eindeloos en wij laten je graag zien welke artikelen bij jouw specifieke slaapbehoeften en lichamelijke klachten passen. Ben je niet in de gelegenheid een bezoek aan onze winkel te brengen, bijvoorbeeld omdat je slecht ter been bent? Of wil je dat wij de mogelijkheden van jouw slaapkamer bekijken en hier een bed op maat voor adviseren? De adviseurs van Kwakernaat Bedden komen graag bij jou thuis, zodat zij de situatie ter plekke kunnen bekijken. Zij nemen diverse productvoorbeelden mee en bespreken de vele mogelijkheden.
 

Plan jouw huisbezoek in

Wil je meer weten over advies aan huis óf wil je een afspraak inplannen voor een huisbezoek? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder en komen graag bij jou thuis langs om de mogelijkheden voor jou in kaart te brengen. Tot ziens.