Ontdek het nieuwe assortiment van Auping

Auping heeft een nieuw assortiment dekbedden en hoofdkussens gelanceerd met als doel een stapje dichterbij een duurzame wereld te komen. Een oud dekbed of hoofdkussen kan bij aankoop van een nieuw Auping dekbed of hoofdkussen ingeleverd worden voor recycling. Lees er meer over.

Jaarlijks wordt er in Nederland enorm veel afval weggegooid en dat is natuurlijk zonde. Een hoop producten kunnen namelijk gerecycled worden en daarmee een tweede leven krijgen. Dit doen we bijvoorbeeld al met het scheiden van plastic afval, GFT en papier. Maar dit kan ook met textielproducten, zoals hoofdkussens en dekbedden. Auping introduceert een recycleprogramma waarbij je bij aankoop van een nieuw dekbed of hoofdkussen, oude dekbedden en kussens kunt recyclen.
 

Het recycleprogramma

Auping heeft een recycleprogramma opgezet om een stapje dichterbij een duurzame wereld te komen. Daarmee maken ze het voor consumenten mogelijk om bij aankoop van een nieuw Auping dekbed of kussen een oud dekbed of hoofdkussen te recyclen. Elk materiaal en elk merk kan namelijk worden hergebruikt. Jouw oude dekbed en hoofdkussen kan in een gesloten verpakking ingeleverd worden bij een ‘Donsretour-inzamelpunt’ of via de post bij de partner van Auping: DuckyDons. Daar verzamelen ze alle dekbedden en hoofdkussens en worden de verschillende materialen gescheiden, waarna ze een nieuw leven krijgen.
 

Nieuw assortiment van Auping

Het nieuwe assortiment van Auping is verkrijgbaar bij Kwakernaat Beddenspecialist. Dit bestaat uit drie verschillende dekbedden en hoofdkussens variërend in materialen en maten. 
 

De dekbedden uit het assortiment zijn:

  • Auping Dew: Dit is een dekbed van gerecycled polyester dat wat zwaarder is en daarom als een warme omhelzing aanvoelt.
  • Auping Nest: De binnenkant van dit dekbed is gemaakt van 100% gerecycled ganzen- en eendendons en de buitenkant is gemaakt van 100% katoensatijn. Hierdoor wordt de temperatuur perfect gereguleerd en heb je het nooit te koud of te warm.
  • Auping Cloud: Dit dekbed is gevuld Mazurisch ganzendons. Dit materiaal staat bekend om zijn hoge kwaliteit en heeft een uitstekende isolatiewaarde.
     

Maak kennis met de hoofdkussens:

  • Auping Dew: Dit hoofdkussen is gevuld met gerecyclede polyester vezels. Deze vulling maakt het kussen stevig, warm en zwaar.
  • Auping Nest: De vulling van dit hoofdkussen is gerecycled dons. Dit materiaal is veerkrachtig en kan goed vocht reguleren, waardoor het nooit te warm of te koud wordt in bed.
  • Auping Cloud: Dit hoofdkussen biedt een goede ondersteuning en is erg comfortabel om op te liggen. Dit komt mede door de vulling van het hoofdkussen, namelijk natuurlatex.
     

Bestel jouw nieuwe dekbed of hoofdkussen bij Kwakernaat Beddenspecialist

Ben je op zoek naar een nieuw dekbed of hoofdkussen? Kies dan voor het nieuwe assortiment van Auping en draag bij aan een betere wereld! Bij aankoop van een nieuw dekbed of hoofdkussen van Auping krijg je van ons een recyclekaart. met meer informatie en een retourticket. Wij vertellen je graag meer. Kom langs in onze winkel en wij vertellen je over de mogelijkheden van het nieuwe duurzame assortiment van Auping!