Ontdek het temperatuur regulerend bedtextiel van Zenzo

Ben jij op zoek naar bedtextiel waarmee de temperatuur optimaal blijft? Ontdek het bedtextiel van Zenzo. Door de temperatuur regulerende werking is oververhitting en overmatig transpireren verleden tijd. Kwakernaat Bedden vertelt je er alles over.

Nu de zomer bijna in aantocht is, wordt het de hoogste tijd om je bedtextiel te vervangen voor een koelere variant. Het kan namelijk erg warm worden in de slaapkamer en niets is zo vervelend als overmatig transpireren of niet kunnen slapen. Dit kan overigens ook buiten de zomer regelmatig voorkomen. De oplossing? Het bedtextiel van Zenzo. Dit merk beschikt over temperatuur regulerende dekbedden, kussenbeschermers en matrasbeschermers.

Optimaal temperatuur regulerend

Het bedtextiel van Zenzo is temperatuur regulerend. Dat gaat als volgt in zijn werk: door het gebruik van 100% percale katoen met een onderlaag van outlast materiaal wordt overtollig lichaamswarmte verspreid, waardoor je een constante temperatuur ervaart.

De voordelen

Kom jij regelmatig moeilijk in slaap of ben je ’s nachts snel wakker? Dan is het bedtextiel van Zenzo de ideale oplossing voor jou. De dekbedden, kussenbeschermers en matrasbeschermers hebben een tal van voordelen. Zo slaap je sneller in, slaap je dieper én heb je minder last van oververhitting en overmatig transpireren. Dat is niet alleen fijn voor de zomer, maar ook voor andere seizoenen.

Kom langs bij Kwakernaat Beddenspecialist!

Wil je meer weten over het bedtextiel van Zenzo? Breng een bezoek aan Kwakernaat Bedden in Roosendaal. In ons assortiment vind je een verscheidenheid aan artikelen van Zenzo, waaronder dekbedden, kussenbeschermers en matrasbeschermers. Onze adviseurs laten je graag kennismaken met alles wat het merk Zenzo te bieden heeft en adviseren u over een textieloplossing op maat.