Ontdek onze vernieuwde Auping-showroom!

Kwakernaat Beddenspecialist is select dealer van het prachtige Nederlandse beddenmerk Auping. Onlangs hebben wij onze Auping-showroom volledig vernieuwd. Lees hier meer en breng ons binnenkort een bezoek om de nieuwe showroom met eigen ogen te zien!

Ben jij op zoek naar een nieuw bed, boxspring, matras of bedbodem van Auping, maar wil je weten hoe het product staat, voelt én ligt? Dat begrijpen wij volkomen! Bij het kopen van een matras is het bijvoorbeeld wel fijn om te weten of het aan jouw wensen voldoet. De vernieuwde Auping-showroom van Kwakernaat Beddenspecialist biedt hiervoor de uitgelegen mogelijkheid. In onze Auping-showroom vind je een breed assortiment aan producten om te testen, maar ook nieuwe gadgets die het creëren van jouw ultieme droombed nog gemakkelijk maken!
 

Maak kennis met Auping

De Nederlandse beddenfabrikant Auping is al 130 jaar een waardige speler in de markt. Geen wonder dat dit oer-Hollandse merk een belangrijk onderdeel vormt in onze collectie. De ervaringen die Auping in de afgelopen jaren heeft opgebouwd, is terug te zien in de kwaliteit van de slaapproducten. Deze producten zorgen ervoor dat jij een heerlijke nachtrust hebt. Zo wordt je iedere ochtend fit en opgewekt wakker! Vakmanschap, duurzaamheid en innovatief design staan bij Auping centraal. 
 

Auping-assortiment bij Kwakernaat Beddenspecialist

Het gerenommeerde merk Auping staat voor slaapcomfort van het hoogste niveau, en wij helpen klanten op het hoogste niveau. Daarom hebben wij bij Kwakernaat Beddenspecialist een groot assortiment Auping-slaapproducten om uit te kiezen. Je vindt bij ons onder andere de designklassieker Auping Auronde, de unieke bedden van Auping Essential, de strakke designbedden van Auping Original en de eigentijdse bedden met prachtige uitstraling van Auping Match. 
 

De vernieuwde Auping-showroom 

Onze Auping-showroom was altijd al een bezoek waard, maar met de nieuwe veranderingen kunnen wij jou nóg beter kennis laten maken met het Auping-assortiment! Er zijn namelijk twee nieuwe gadgets toegevoegd aan het Auping-walhalla: een digitaal scherm waarop je je eigen bed kan configureren en een inspiratiewand met allerlei stoffen en hout- en kleurstalen. Op het digitale scherm kan je heel gemakkelijk jouw droombed samenstellen door te variëren met stoffen, materialen en kleuren. Ben je benieuwd hoe de stoffen voelen en hoe de kleuren er in het echt eruit zien? Kom langs en ontdek onze inspiratiewand! 


AUPING ACTIE: Gratis dekbed en kussens naar keuze cadeau

Om dit te vieren, ontvang je bij een minimale besteding van € 2.500 een dekbed en kussens naar keuze cadeau t.w.v. € 500! Deze actie is geldig van 12 t/m 26 september 2020.
 

Kom langs en bewonder onze vernieuwde Auping-showroom

Ben je op zoek naar slaapproducten van het gerenommeerde merk Auping? Met de nieuwe toevoegingen aan de Auping-showroom van Kwakernaat Beddenspecialist maken we het kiezen van een bed nóg gemakkelijker. Voel, zie én creëer nu nog beter het Auping-bed van je dromen!