Presteer overdag beter met M Line

Profiteer van de nieuwste actie: tot en met 2 oktober 2022 koop je voor één keer geselecteerde M Line matrassen zonder BTW en ontvang je maar liefst 25% korting op geselecteerde M Line kussens.

Topprestaties komen niet vanzelf. Goede slaap is erg belangrijk voor prestaties overdag en dat begint met een goed matras en een goed kussen. Daarom hebben we een nieuwe actie op zowel M Line matrassen als kussens. Presteer overdag beter met M Line!

Korting op geselecteerde matrassen en kussens
Bij Kwakernaat Beddenspecialist verkopen we de kwalitatief hoogwaardige producten van beddenmerk M Line, zoals matrassen, boxsprings, bedden, bedbodems en kussens. Wil je een matras of kussen van M Line aanschaffen, profiteer dan van de nieuwste actie. Tot en met 2 oktober 2022 koop je voor één keer geselecteerde matrassen zonder BTW (Iconic, Cool Motion & Green Motion) en ontvang je 25% korting op alle geselecteerde kussens (Active Pillow, Iconic Pillow & Wave Pillow). Een goede nachtrust is nog nooit zo binnen handbereik geweest!

Kom langs bij Kwakernaat Beddenspecialist
Wil je gebruikmaken van de actie van M Line? Breng een bezoek aan onze winkel in Roosendaal! Onze adviseurs ontvangen je graag met een goed advies. Samen met jou gaan ze op zoek naar het perfecte M Line matras en hoofdkussens.