Profiteer van de jubileumdeal van Van Landschoot

Kwakernaat Beddenspecialist viert haar 25-jarig jubileum! In samenwerking met Van Landschoot zetten we deze mijlpijl in de schijnwerpers met een exclusieve jubileumactie. Het is een bijzondere terugblik, omdat ons avontuur een kwart eeuw geleden begon met de verkoop van Van Landschoot producten. En nu, met trots, introduceren we dit vertrouwde merk opnieuw in ons assortiment. Profiteer van onze speciale jubileumaanbieding op de boxspring Axelsson Chicago!

Van Landschoot slaapartikelen
Van Landschoot staat bekend om zijn handgemaakte bedden en matrassen van Belgische bodem van onberispelijke kwaliteit. Sinds 1925 is Van Landschoot een hecht familiebedrijf dat op ambachtelijke wijze kwalitatieve producten maakt in zijn Belgische atelier. Het vakmanschap berust op meer dan 90 jaar kennis over én passie voor optimaal slapen in hét beste bed. Bij Kwakernaat Beddenspecialist vind je een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hun boxsprings, matrassen en topmatrassen. 

Jubileum boxspring Axelsson Chicago
Ben je toe aan een kwalitatieve nachtrust met de Axelsson boxspring van Van Landschoot? Grijp dan nu je kans! De Axelsson Chicago boxspring, normaal geprijsd op € 3.020,-, is nu tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 2.695,-. Ontdek het comfort van Belgisch vakmanschap en laat je elke avond meevoeren naar jouw droombestemming!

Kom langs bij Kwakernaat Beddenspecialist
Wil je gebruikmaken van deze jubileumactie? Breng een bezoek aan Kwakernaat Beddenspecialist in Roosendaal! Onze adviseurs vertellen je graag meer over de slaapartikelen van Van Landschoot.