Schouder- en nekklachten tijdens slapen

Wordt u ’s ochtends regelmatig wakker met pijnlijke schouders of een zere nek? Dit is erg vervelend en het kan uw dagelijks leven aardig beïnvloeden. Beddenspeciaalzaak Kwakernaat Bedden in Roosendaal vertelt u graag hoe u deze klachten kunt voorkomen of verminderen.

Bijna 70 procent van de mensen heeft wel eens last van nekklachten en zo’n 20 procent kampt met schouderklachten. Behoort u tot deze groep en heeft u een pijnlijke nek of pijnlijke schouders? In deze gevallen is het verstandig om eerst naar uw huisarts te gaan om de oorzaak van de klachten vast te laten stellen. Sommige klachten worden veroorzaakt door overbelasting of een verkeerde beweging. Soms ligt er ook een aandoening aan ten grondslag, zoals KANS (voorheen RSI genoemd), artrose of een nek- of rughernia.

Persoonlijk matras of kussen

Pijnklachten aan uw nek of schouders gaan veelal over na behandeling door uw huisarts of specialist, of nadat u medicatie heeft ontvangen. Ook kunnen de klachten afnemen met behulp van een goed matras of een goed kussen. Hierbij is het van belang dat u een matras of kussen kiest dat is afgestemd op uw lichaam. Een matras dat niet te hard en niet te zacht in. Een matras dat uw lichaam op de juiste plekken ondersteunt.

Speciale meetapparatuur

Bij Kwakernaat Bedden in Roosendaal hebben wij veel ervaring in persoonlijk slaapadvies. Wij beschikken over jarenlange kennis en kunde in slaaphoudingen en mogelijke afwijkingen die gepaard gaan met een slechte nachtrust. Wij maken gebruik van speciale meetapparatuur waarmee wij uw slaaphouding en slaapgewoonten doormeten. Aan de hand van de meetresultaten adviseren wij u een matras en/of kussen dat uw schouders en nek op de juiste manier ondersteunt. Hiermee verminderen uw pijnklachten en kunnen deze zelfs helemaal verdwijnen.

Bezoek onze beddenspeciaalzaak

Kampt u met vervelende pijnklachten aan uw nek of schouders? Aarzel niet en breng vrijblijvend een bezoek aan de winkel van Kwakernaat Bedden in Roosendaal. Onze adviseurs ontvangen u met een kop koffie of thee en luisteren naar uw klachten. Aan de hand van een lichaamsmeting kunnen wij uw klachten in kaart brengen en weten wij exact aan welke slaapproducten u behoefte heeft.