TEMPUR: Collectie UITVERKOOP 25% korting op bijna het gehele assortiment.

Wil je een slaapartikel van TEMPUR aanschaffen? Tot 28 februari 2023 ontvang je 25% korting op bijna het gehele assortiment. Lees gauw verder!

Kwakernaat Beddenspecialist is dealer van TEMPUR-slaapartikelen. TEMPUR is een prachtig merk met hoofdkussens, matrassen, bedbodems en gestoffeerde ledikanten. De slaapartikelen van TEMPUR hebben drukverlagende eigenschappen waardoor jij gewichtloos kunt slapen. Ook kunnen de artikelen verlichting geven bij pijnlijke gewrichten of rug- en nekklachten. Een TEMPUR-matras vormt zich naar de contouren van jouw lichaam en ondersteunt dit waar nodig. 

Collectie uitverkoop Tempur.

Wil je een slaapartikel van TEMPUR aanschaffen? Profiteer van de uitverkoop! Van 1 oktober tot en met 28 februari 2023 ontvang je 25% korting op matrassen, topmatrassen, Premium bedbodems en Relax ledikanten.

Plan een bezoek aan Kwakernaat Beddenspecialist

Ben je enthousiast geworden en wil je gebruikmaken van de Uitverkoop TEMPUR-actie? Aarzel niet en kom langs in onze showroom!  Onze adviseurs verwelkomen je graag en geven je een passend advies over de slaapartikelen van TEMPUR! 

https://www.kwakernaatbedden.nl/onze-producten?merk=tempuren profiteer van de uitverkoop.