TEMPUR: 25% korting op geselecteerde matrassen en kussens

Wil je een slaapartikel van TEMPUR aanschaffen? Tot 31 mei 2022 ontvang je 25% korting op geselecteerde matrassen en hoofdkussens. Lees gauw verder!

Kwakernaat Beddenspecialist is dealer van TEMPUR-slaapartikelen. TEMPUR is een prachtig merk met hoofdkussens, matrassen, bedbodems en gestoffeerde ledikanten. De slaapartikelen van TEMPUR hebben drukverlagende eigenschappen waardoor jij gewichtloos kunt slapen. Ook kunnen de artikelen verlichting geven bij pijnlijke gewrichten of rug- en nekklachten. Een TEMPUR-matras vormt zich naar de contouren van jouw lichaam en ondersteunt dit waar nodig. 

Profiteer van de TEMPUR uitverkoop en nieuwe lente actie!

Tempur staat nu op het punt om hun fonkelnieuwe innovatieve slaaptechnologie te presenteren. Maar met een nieuwe collectie betekent het dat we ruimte moeten maken. Daarom ontvangt u nu 25% korting op geselecteerde matrassen. 

Lente voordeel!

Tegelijkertijd kunt u nu het voorjaar is begonnnen profiteren van voordeel op hoofdkussens. Profiteer van 25% korting op geselecteerde  hoofdkussens. Koop uw slaapartikel vandaag nog en ervaar het unieke TEMPUR®-gevoel zelf. TEMPUR® biedt u comfort en ondersteuning waar u dat nodig heeft, zodat u kunt genieten van een geweldige nachtrust.

Plan een bezoek aan Kwakernaat Beddenspecialist

Ben je enthousiast geworden en wil je gebruikmaken van de uitverkoop en de nieuwe TEMPUR-actie? Aarzel niet en kom langs in onze showroom!  Onze adviseurs verwelkomen je graag en geven je een passend advies over de slaapartikelen van TEMPUR!