Tempur promotie: upgrade gratis naar een verstelbaar bed

Profiteer van de nieuwste actie: van 1 oktober tot en met 30 november kun jij je vlakke bed gratis upgraden naar een verstelbaar bed! 

De herfst staat voor de deur! Terwijl de dagen steeds kouder en natter worden, is het de perfecte tijd om het thuis lekker knus en warm te maken. En wat is er nu lekkerder dan onder de dekens kruipen met een goed boek? Vooral in een verstelbaar bed kun je optimaal genieten van dit comfort. Daarom bieden we bij Kwakernaat Beddenspecialist de Tempur Upgrade Promotie. 

Tempur slaapartikelen bij Kwakernaat

Kwakernaat Beddenspecialist is dealer van Tempur-slaapartikelen. Tempur is een prachtig merk met hoofdkussens, matrassen, bedbodems en gestoffeerde ledikanten. De slaapartikelen van Tempur hebben drukverlagende eigenschappen waardoor jij gewichtloos kunt slapen. Ook kunnen de artikelen verlichting geven bij pijnlijke gewrichten of rug- en nekklachten. Een Tempur-matras vormt zich naar contouren van jouw lichaam en ondersteunt dit waar nodig, zowel thuis als onderweg. 


De Upgrade Promotie

Ben jij op zoek naar een  bed van Tempur? Profiteer dan van 1 oktober t/m 30 november de nieuwste actie! Upgrade gratis van een vlak naar verstelbaar bed en bespaar tot € 1.500,-. Deze promotie is geldig voor de Tempur Arc™.

Kom langs bij Kwakernaat Beddenspecialist

Wil je gebruikmaken van deze actie van Tempur? Breng een bezoek aan Kwakernaat Beddenspecialist in Roosendaal! Onze adviseurs vertellen je graag meer over deze actie.