Vier de winter met de TEMPUR® Winter Sale

Ben jij klaar om de winter te omarmen met ongekend comfort? Ontdek de producten van TEMPUR®! 
Dit merk is trots op zijn Scandinavische oorsprong en viert hun Deense roots met de TEMPUR® Winter Sale. Profiteer nu van deze actie bij Kwakernaat Beddenspecialist. 

Deens design: kwaliteit en comfort

Kwakernaat Beddenspecialist is dealer van Tempur-slaapartikelen. TEMPUR® is een prachtig merk met hoofdkussensmatrassenbedbodems en gestoffeerde ledikanten. De producten vinden hun oorsprong in Denemarken – een land van innovatieve wetenschap en technologie. De strakke en toch natuurlijke lijnen van Deens design worden over de hele wereld geprezen als een teken van kwaliteit. 

Exclusieve Winter Sale: jouw kans op Scandinavisch comfort

Van 1 december 2023 tot en met 29 februari 2024 presenteert TEMPUR® een bijzondere actie als eerbetoon aan hun Scandinavische wortels. Ontvang nu 15% korting op Pro® (Plus) matrassen en diverse TEMPUR® accessoires. Het Tempur Prima matras geniet zelfs van een exclusieve korting van 20%, geldig tot en met 31 januari. Als klap op de vuurpijl bieden we ook 10% korting op onze ergonomische hoofdkussens van TEMPUR®. Maar dat is nog niet alles – bij aankoop van twee of meer kussens ontvang je zelfs een aantrekkelijke korting van 20% op het totaalbedrag van de ergonomische hoofdkussens. Deze actie geld tot en met 31 maart. De Winter Sale is jouw kans om een stukje Deens design in huis te halen!

Plan een bezoek aan Kwakernaat Beddenspecialist

Ben je enthousiast geworden en wil je gebruikmaken van de TEMPUR® Winter Sale? Aarzel niet en kom langs in onze showroom! Onze adviseurs verwelkomen je graag en geven je passend advies over de slaapartikelen van TEMPUR®!