Voorjaar 2021: de trends in bedtextiel!

Nu de lente is begonnen en de nachten warmer worden, heb je behoefte aan licht bedtextiel dat koel aanvoelt. Kwakernaat Beddenspecialist laat je kennismaken met de nieuwste aanwinsten in bedtextiel voor het voorjaar. Lees verder en raak geïnspireerd! 

Het voorjaar is al een tijdje aangebroken en af en toe komt het zonnetje al lekker door. De verwachting is dat het kwik de komende weken alleen nog maar meer gaat stijgen. Dat betekent dat het in bed een stuk warmer wordt en het dus hoog tijd is om het winterbedtextiel te vervangen met koeler bedtextiel. Kwakernaat Beddenspecialist beschikt over een mooi assortiment aan bedtextiel voor het voorjaar. Voorzien van vrolijke voorjaarsprints en koele en lichte producteigenschappen.
 

Bedtextiel Beddinghouse Care

Als je op zoek bent naar bedtextiel dat zacht en koel aanvoelt, ben je bij de collectie van Beddinghouse Care aan het juiste adres. Het bedtextiel, gemaakt van de natuurlijke materialen Lyocell en bamboe, is perfect voor het voorjaar. Lyocell is een sterke vezel, waardoor je heerlijk zacht en comfortabel slaapt. Bamboe is een product wat op een duurzame wijze geteeld wordt en door de ventilerende en isolerende werking erg verkoelend is. 
 

Bedtextiel Auping

Met de collectie van Auping breng je de lente in huis. Dit komt omdat het bedtextiel over frisse, vrolijke en zachte kleuren beschikt. Ben jij op zoek naar een subtiele kleur in je slaapkamer? Kies dan voor het Auping Highrise dekbedovertrek. Wil je liever iets vrolijks met uitgesproken kleuren? Dan is het Auping Rubik Multi dekbedovertrek echt iets voor jou! 
 

Bedtextiel Sofiben Exclusive

Het bedtextiel van de collectie van Sofiben Exclusive is gevuld met katoensatijn. Dit is een ademende en vochtabsorberende stof dat heerlijk koel blijft tijdens de warme dagen van het voorjaar. Daarnaast beschikt deze collectie over een rits rondom het overtrek. Wil je je beddengoed verschonen, dan hoef je enkel de rits te openen. Het verschonen van het beddengoed wordt zo een fluitje van een cent. Ideaal!
 

Andere merken in onze bedtextielcollectie 

Hierboven hebben we je meer verteld over de bedtextielproducten van Beddinghouse, Auping en Sofiben. Daarnaast hebben we nog veel meer bedtextielmerken in ons assortiment, zoals vtwonen, Rivièra Maison, KAAT Amsterdam, Bella Donna, Oilily, Cinderella, Damai en Kardol. Neem een kijkje op onze website en laat je verrassen!
 

Maak een afspraak voor bedtextiel voor het voorjaar

Er zitten tal van voordelen aan bedtextiel voor het voorjaar. Wil jij daar ook van genieten? Neem contact met ons op en bezoek onze showroom in Roosendaal! Onze adviseurs ontvangen jou op een veilige en verantwoorde wijze (volgens de richtlijnen van het RIVM) en laten jou kennismaken met ongekende mogelijkheden van bedtextiel voor het voorjaar.