Word fris wakker met de matrassen van Auping

Lente is de tijd van frisheid en vernieuwing, perfect om jouw slaapkamer een upgrade te geven! Bij Kwakernaat Beddenspecialist vieren we de lente met een speciale Auping actie die jou helpt fris wakker te worden. Geniet van voordeel op onze matrassen vanaf maandag 4 maart tot en met zondag 7 april.

Auping slaapartikelen bij Kwakernaat Bedden
Kwakernaat Bedden is select dealer van het Nederlandse beddenmerk Auping. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame bedden, matrassen en accessoires. Ons assortiment, zorgvuldig samengesteld met onder meer producten van het prachtige Nederlandse beddenmerk Auping, garandeert een volledige en goede nachtrust.

Korting op alle Auping matrassen
Ontdek de luxe van Auping matrassen met 25% voordeel op de Inizio en Adagio modellen. Voor degenen die op zoek zijn naar nog meer comfort, bieden we 15% voordeel op de Evolve, Elysium, Elite en alle gestoffeerde matrassen, inclusief toppers. Maak je slaapervaring compleet met onze bedtextiel- en dekbed- en kussencollectie, ook met 15% voordeel, exclusief de nieuwe voorjaarscollectie 2024. Deze aanbieding voor bedtextiel, dekbedden en kussens is geldig van 4 maart tot en met 2 april.

Let op, de Auping Revive producten zijn uitgesloten van deze promotie en het voordeel is niet geldig in combinatie met de Original Boxspring actie.

Kom langs bij Kwakernaat Beddenspecialist
Bezoek Kwakernaat Beddenspecialist en laat onze adviseurs je helpen de perfecte slaapoplossing te vinden. Kom langs in onze showroom en ervaar zelf de kwaliteit en comfort van Auping. Wacht niet te lang, deze actie is de ideale kans om jouw slaapcomfort naar een hoger niveau te tillen met de kwaliteit van Auping en de expertise van Kwakernaat Bedden.