Zomerse tips van Kwakernaat Beddenspecialist

De vakantieperiode is aangebroken! Ga je deze zomer op vakantie of blijf je thuis? Voor alle thuisblijvers heeft Kwakernaat Beddenspecialist enkele zomerse tips. Tips om jouw slaapkamer om te turnen tot een waar vakantieparadijs! 

Tip 1: Zomervakantie = nieuwe slaapkamer

Grijp jij deze vakantieperiode aan om jouw slaapkamer op te frissen en te voorzien van nieuwe meubels? Ga vandaag nog aan de slag! Kies voor een nieuw matras met een onovertroffen kwaliteit. Ga voor een nieuw ledikant met een moderne look & feel. Maak je keuze voor praktische nachtkastjes. Of ontdek de vele mogelijkheden van slaapkamerkasten. Bij Kwakernaat Beddenspecialist vind je linnenkasten van Raffito. Deze kasten kan je op maat samenstellen, zodat ze altijd in jouw ruimte passen!
 

Tip 2: Boxsprings met hotelkwaliteit

Als we op vakantie zijn, slapen we doorgaans zalig. We liggen op een lekker verende boxspring of een comfortabel hotelbed. Denk aan die heerlijke bedden in Oostenrijk en Zwitserland … zodra je op deze bedden gaat liggen, ben je al in dromenland! Wil je thuis ook zalig slapen? Maak jouw keuze voor een boxspring met een onovertroffen hotelkwaliteit. Bij Kwakernaat Beddenspecialist in Roosendaal vind je een ruim assortiment met boxsprings van bekende merken als Auping, M line, Candia en Boxspringdesign
 

Tip 3: Vakantiegevoel met zomers beddengoed

Voeg een vleugje zomer toe aan jouw slaapkamer en kies voor zomers bedtextiel! Bij Kwakernaat Beddenspecialist vind je een up-to-date collectie met kleurrijke, vrolijke en frisse dekbedovertrekken, zoals overtrekken met een tropische print of uitgevoerd in een zachte pastelkleur. Deze artikelen zijn van de allermooiste textielmerken als Beddinghouse, Cinderella, Damai, Kardol, Oilily, Bella Donna, Rivièra Maison en vtwonen
 

Tip 4: Zomeracties van Auping, M line en TEMPUR

Wil je nieuwe slaapartikelen aanschaffen? Het loont de moeite om van speciale zomeracties gebruik te maken. Zo hanterende merken Auping, M line en TEMPUR bijzondere acties: 

  • Auping: Tot en met 19 juli 2020 ontvang je volop voordeel op alle slaapartikelen van Auping, dus voordeel op matrassen, boxsprings, dekbedden, kussens, bedtextiel en meer.
  • M line: Tijdens de Summer Sale van M line ontvang je tot en met 27 augustus 2020 maar liefst 25% korting op alle matrassen en kussens van M line.
  • TEMPUR: Wil je een TEMPUR-artikel aanschaffen, dan is nú het juiste moment. Tot en met 20 september 2020 ontvang je maar liefst 50% korting op het tweede artikel!
     

Bezoek deze zomer Kwakernaat Beddenspecialist

Ben je enthousiast geworden van onze zomerse tips en wil je aan de slag met jouw slaapkamer? Breng vandaag nog een bezoek aan Kwakernaat Beddenspecialist in Roosendaal! Onze adviseurs ontvangen jou graag voor een goed advies en zomerse inspiratie. Ook laten ze je kennismaken met de actieartikelen van Auping, M line en TEMPUR.