25% Korting op alle matrassen M line

Wil je een slaapartikel van M line aanschaffen? Profiteer dan van de nieuwste actie: van maandag 10 mei t/m zondag 20 juni 2021 ontvang je maar liefst 25% korting op alle matrassen! Lees hier meer.

Goed slapen is de basis voor een energieke dag, een goed humeur en je gezondheid. Na een goede nachtrust presteer je overdag beter en start je elke dag fris. Heb je kinderen, dan geldt dit eens te meer. Als ouder lever je iedere dag topprestaties. Om deze topsport vol te kunnen houden, is slaap essentieel. Haal daarom meer uit je slaap met M line!
 

Korting op alle matrassen

Bij Kwakernaat Beddenspecialist verkopen we de kwalitatief hoogwaardige producten van beddenmerk M line, zoals matrassen, boxsprings, bedden, bedbodems en kussens. Wil je een slaapartikel van M line aanschaffen, profiteer dan van de nieuwste actie: van maandag 10 mei t/m zondag 20 juni 2021 ontvang je maar liefst 25% korting op alle matrassen
 

Kom langs bij Kwakernaat Beddenspecialist 

Wil je gebruikmaken van de actie van M line? Breng een bezoek aan onze winkel in Roosendaal! Onze adviseurs ontvangen je graag met een goed advies. Samen met jou gaan ze op zoek naar de perfecte M line matras.